Shib mucidi yeni altcoin mi çıkardı?

Birçok kişi tarafından sosyal medyada paylaşılan başlıklar arasında bulunan shib mucidinin yeni altcoin çıkarıp çıkarmadığı iddiası merak ediliyor.

Shib mucidi yeni altcoin mi çıkardı?

Birçok kişi tarafından sosyal medyada paylaşılan başlıklar arasında bulunan shib mucidinin yeni altcoin çıkarıp çıkarmadığı iddiası merak ediliyor. Son zamanlarda dikkat çeken Shib Uni topluluğu ile Ryoshi’nin topluluğu arasında birçok benzer yönün bulunması bu alanda yeni coinin sahibinin Shib mucidiyle aynı kişi olabileceğine işaret ediyor.


Shib’de meydana gelen devasa yükseliş birçok kripto yatırımcısının ilgisini çekti. Birçok yatırımcıyı milyoner eden Shib’in benzer projeleriyle de ön plana çıktığı görülüyor. Son iddialar ise benzerlikten ötürü Shib mucidinden yeni bir altcoin projesinin gelebileceğini gösteriyor. İddiaların yoğunlaştığı Ryoshi coini ile ilgili yatırımcılar ile şimdiden projeye ilgi göstermeye başladı.

SHIB topluluğu spekülasyon yapıyor

Birçok yönden eleştirilen SHİB topluluğunun şimdiyse spekülasyon yaptığına dair birçok iddialar bulunuyor. Son olarak Dejitaru Tsuka tarafından yayımlanan makalenin içerisinde Ryoshi’den izlere rastlandığı görülüyor. Bu durum ise aynı zamanda SHIB topluluğunun spekülasyon yapabileceğine de işaret ediyor. Sosyal medyada gündem olan SHIB için ekstrem bir fiyat hareketi ile henüz gözlemlenmedi.

Shib mucidi yeni altcoin mi çıkardı
Ryoshi ile aynı topluluk diline sahip olan SHIB, bu alanda iddiaların hedefinde yer alıyor. Yatırımcıların ilgisini çeken altcoin ise şimdiden milyonlarca dolar düzeyinde yatırım almaya başladı. İlerleyen süreçte yatırımın nasıl şekilleneceği ise yapılan güncellemeyle belli olacak. Şimdilik yalnızca iddia düzeyinde kalan konuyla ilgili sosyal medyadaki ilgi sürüyor.

Dejitaru Tsuka nedir?

İnternet ortamında sıklıkla araştırılan konular arasında yer alan Dejitaru Tsuka nedir konusu birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Farklı bir altcoin olan TSUKA, en yüksek piyasa değerine sahip 3035. Proje olarak listede yer alıyor. SHIB ile aynı proje temellerine sahip olan TSUKA’da geçtiğimiz aylarda sıklıkla eleştirilen projelerden biri oldu.


SHIB projesiyle ilgili spekülasyon iddiaları ise belirsizliğini koruyor. Yatırımcıların sürekli olarak sermaye sağladığı projeler arasında bulunan SHIB, bu sayede fiyat koruması yapmayı başardı. Binlerce yatırımcısı bulunan altcoinin uzun vadeli yatırımcı sayısı da bir hayli fazla. Henüz resmi olarak bir açıklama gelmemesine rağmen internet ortamında şimdiden SHIB mucidinin yeni altcoin projesinin olduğuna dair haberler çıkmaya başladı.

SHIBTRY:BNN SHIBA INU Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.00022257
En yüksek 0.00023203
En düşük 0.00022075
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler