Shib Burn portalı hakkında yeni iddialar!

Shiba Inu’nun faaliyete hazırladığı Shiba Burn portalı hakkında yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Shiba Inu önderliğinde Shiba Burn ne kadar token yakacak?...

Shib Burn portalı hakkında yeni iddialar!

Shiba Inu’nun yakın bir zamanda hayata geçirmesi beklenen Shib Burn portalıyla ilgili sosyal medya üzerinden yeni iddialar gelmeye devam ediyor! Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarla öğrenilen ve bu paylaşımlar neticesinde Shib Burn portalı hakkında yeni hesaplamalar yapılmaya devam edilirken, faaliyete geçmesi beklenen sistemin ne kadar SHIB token yakabileceği merak konusu oluyor.

Shiba Inu’nun Discord hesap yöneticisi tarafından elde edilen veriler doğrultusunda hayata geçmesi planlana Shiba Inu'nun 111 trilyon SHIB'i nasıl çekebileceği takipçileri tarafından sıklıkla konuşulmaya devam ediyor. Öne çıkan iddiaların ardından Shiba topluluğu ise son zamanlarda artan talepler nedeniyle SHIB tokenının bir kısmının yakılmasını talep ediyordu. Uygulanacak projenin içinde yer alan bir üye, gelen sorular üzerine merakla beklenen proje hakkında bilgiler verdi.

Shibarium L2 üzerinden veriler iki katına çıkabilir!

Shib Burn projesiyle ilgili elde edilen veriler ışığında planlanan adımın bir yıl içinde trilyonlarca tokeni yakabileceği söylendi. Yapılan açıklamayla, ShibaSwap 2.0'da %1'lik bir işlem ücreti için yakım uygulanması halinde ve merkezsiz borsa aylık toplam 10 milyar dolarlık işlem hacmi gerçekleştirmesi durumunda, her ay 3,7 trilyon Shiba Inu tokeninin yakılması ve Yılda 44 trilyon SHIB tokeni yakımına kapı açacağı iddia ediliyor. Aynı ölçümün Shibarium L2 katmanına uygulanması durumunda ise miktarın iki katına çıkacağı tahmin ediliyor.

Ship Inu topluluğunda ise portal hakkında meraklar devam ederken, en yakın zamanda harekete geçilmesi isteniyor.