Sensorium Galaxy coin nedir? SENSO coin

Sensorium Galaxy coin insanların arasındaki etkileşimi ele alan ve sanatı deneyimlemeyi amaçlayan bir kripto para birimidir. Sensorium Galaxy veya SENSO yapımcılar ve eğlence şirketleri ile birlikte geliştirilmiştir.

Sensorium Galaxy coin nedir? SENSO coin

Sensorium Galaxy coin nedir? SENSO coin nedir?

Sensorium Galaxy coin nedir veya SENSO coin nedir sorusu yatırımcıların son dönemlerde sıklıkla cevabını araştırdığı sorulardan biridir. SENSO bir sanal gerçeklik (VR) sosyal platformu olan Sensorium Galaxy'nin kripto para birimidir. Şirket dünya çapındaki kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek içerik oluşturmak için dünyaca ünlü sanatçılar ve eğlence şirketleriyle ortaklık kurmuştur. Ayrıca SENSO para birimi sahiplerinin ürün kararları, ortaklık düzenlemeleri ve pazar yeri yapılandırmaları konusunda oylamaya katılmalarına olanak tanımaktadır. SENSO şu anda Ethereum ağında olmasına rağmen şirket Substrate tabanlı blok zincirine geçmeyi düşünmektedir. Bu hareket gelişmiş ölçeklenebilirlik ve daha düşük işlem ücretleri sağlayacaktır. Ayrıca tokenlar Polkadot ekosistemiyle uyumlu olacaktır.

Sensorium coin veya Sensorium Galaxy dünyanın ilk sosyal VR platformudur. Şirket kullanıcılarına kripto para birimi ile alışveriş yapabilmeleri için SENSO tokenlerini getirmeyi planlamaktadır. SENSO eğlence topluluğuna güç verecek platform içi para birimidir. SENSO coin aynı zamanda platformdaki dijital içerik yaratıcıları için bir ödeme yöntemidir. Sonuç olarak Sensorium Galaxy oyuncular için popüler bir yer olmayı planlamaktadır.

Sensorium Galaxy coin projesi

Sensorium Galaxy vr ya da Sensorium Galaxy coin projesi kapsamında şirket daha önce SENSO'yu Substrate blok zincirine taşıma planlarını açıklamıştı. Projenin sonunda token, Sensorium Galaxy pazarındaki ödemeleri destekleyecektir. Şirket SENSO kullanıcılarının sayısının 2022 yılına kadar sekiz milyonu aşacağını tahmin etmektedir. SENSO belirteci kullanıcıların platformdaki hizmetler ve içerik için ödeme yapmaları için bir araç sağlamayı planlamaktadır. Şirket yakın gelecekte birkaç ürünü piyasaya sürmeyi planladığı için SENSO tokeni meta veri tabanında hayati bir rol oynayabilir.

Bu kripto para birimi yatırımcılar için heyecan verici bir platform olma olanağına sahiptir. Sensorium Galaxy coin eğlence endüstrisinde bir hit oldu ve kripto para piyasası için çok fazla potansiyele sahiptir. Kripto para yüksek kaliteli bir sanal gerçeklik platformu arayanlar için faydalı bir varlık olmanın yanı sıra yatırımcıların ona yatırım yapmanın yollarını bulmalarına da yardımcı olabilir.

sensorium galaxy coin nedir

Sensorium Galaxy coin yorum

Sensorium Galaxy coin yorum, SENSO coin yorum ve Sensorium yorum gibi aramalar kullanıcıların farklı bilgilere erişimi amaçlı yararlandığı aramalardır. Bir sosyal ağ platformu olarak Sensorium Galaxy popüler VR kulaklıklarla uyumlu olacak şekilde ayarlanmıştır ve PC ve Android cihazlar da dahil olmak üzere çeşitli platformlarda erişilebilirdir. VR oyununun lansmanı 2021'in ilk yarısında gerçekleşmiştir. Şimdiye kadar toplam 100 milyon dolarlık özel yatırım yapılmıştır. Kripto para Sensorium Galaxy web sitesinde ve uygulama mağazasında satılmaktadır. Şirket sanal gerçeklik platformunu çok çeşitli kullanıcılar için erişilebilir hale getirmek için çalışmaktadır.

SENSO, Sensorium Galaxy içindeki tüm değer işlemlerinde kullanılan dijital bir para birimidir. Dünyaca ünlü sanatçılar, yapımcılar ve medya şirketlerinin işbirliği ile geliştirilmiştir.

senso coin

Sensorium Galaxy coin geleceği

Sensorium Galaxy geleceği, SENSO coin geleceği ve Sensorium Galaxy coin geleceği kullanıcıların yatırım amaçlı bilgi edinmek için sıklıkla kullandığı kavramlardır. Oyunun yanı sıra bu dijital dünya aynı zamanda bir sosyal ağ platformudur. Sesli sohbet ve VR kulaklık uyumluluğuna sahiptir ve kullanıcıların görüntülü ve sesli sohbet yoluyla başkalarıyla etkileşime girmesine izin vermektedir. Bu VR platformu iOS ve Android cihazlarla uyumludur ve 2021 yılının sonunda kullanıcıların kullanımına sunulmuştur. Sensorium Galaxy'ye yatırım yapmakla ilgileniyorsanız bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Sensorium Token sanal gerçekliğin geleceği olarak görülmektedir.

Sensorium Galaxy coin hangi borsada bulunur?

Sensorium Galaxy coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Sensorium Galaxy coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

Sensorium Galaxy coin grafik

Sensorium Galaxy coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Sensorium Galaxy coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

sensorium galaxy coin grafik

Sensorium Galaxy coin hedef fiyatı

Sensorium Galaxy coin hedef fiyatı 2 Dolar seviyelerinde öngörülmektedir. Her yatırım fırsatında olduğu gibi burada da çeşitli risk ve belirsizliklerin olduğunu bilmekte fayda vardır.

Sensorium Galaxy coin ne kadar?

Sensorium Galaxy coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Sensorium Galaxy coin kaç dolar?

Sensorium Galaxy coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Sensorium Galaxy coin dolar bazında 1,4 dolar olarak belirtilebilir.

Sensorium Galaxy coin kaç TL?

Sensorium Galaxy coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Sensorium Galaxy coin TL bazında 18,9 TL olarak belirtilebilir.

Sensorium Galaxy coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 227,050,295 TL

Hacim: 66,877,036 TL

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.