Scaramucci kripto piyasasında toparlanma olduğunu ifade etti

Skybridge Capital Kurucusu Anthony Scaramucci, kripto piyasasının ileri ki zamanları için olumlu bir bakış açısına değinerek, yatırımcılara birtakım tavsiyeler verdi.

Scaramucci kripto piyasasında toparlanma olduğunu ifade etti

Skybridge Capial Kurucusu ve Yönetici Ortağı Anthony Scaramucci, kripto para piyasalarının ileri ki zamanları için olumlu bir bakış açısına değinerek yatırımcılara olağan durumun iç yüzünü anlamalarını ve 'sabırlı ve uzun vade odalı kalmalarını' tavsiye etti.

Risk fonu yöneticisi CNBC ile yaptığı röportajda, kripto alanında yaşanan birtakım gelişmelerin ticari faaliyetlerde yükselişi tetikleyebileceği inancını bildirdi.

Scaramucci, bilhassa da Bitcoin ağnda kullanılan iki katmanlı ödeme protokolü Lightning Network'ün sürekli gelişmesi BlackRock'ın Coinbase ile iş birliği ve ikisinin özel Bitcoin (BTC) fonu başlatmasını ileri ki zamanlar için olumlu işaretler olarak görüyor.

''Son olarak CEO Larry Fink, dijital varlıklara talep olduğunu görüyor. Aksi halde bu ürünleri gelştirmez ve Coinbase ile iş birliği yapmazdı''

Yönetici sözlerini '' İnsanlara yalnızca 21 milyon Bitcoin olduğunu ve çok düşük arz nedeniyle arz şoku yaşanacağını hatırlatmak istiyorum'' diyerek noktaladı.

Scaramucci kripto piyasasında toparlanma olduğunu ifade etti - Resim : 1

Ethereum Merge yaklaşmakta

Scaramucci, 15 Ağustos için planlanan ve ağın mutabakat mekanizmasını hisse ispatına geçirecek Ethereum Merge'e de değinerek, bu güncellemenin en büyük ikinci kripto paranın piyasa fiyatına etki edebileceğini ifade etti.

Yönetici ise yatırımcıların kripto parayı alma nedenlerini güncellemenin getirebileceği olumlu sonuçlar olduğunu söylüyor ancak aynı hızla düşüncelerini değiştirip satış yapabileceklerini de ekliyor.

'' Muhtemelen çoğu yatırımcı söylentiyi satın alıyor ve birleşmenin gerçekleştiği haberiyle satış yapacak. İnsanlara bunu yapmamalarını öneririm, bunlar mükemmel uzun vadeli yatırımlar'' diyerek sözlerini noktaladı.

Scaramucci, kripto piyasalarında duygulara dair işlem yapmamaları konusunda uyarıyor

Devamlılığını sürdüren kripto ayı piyasasına karşın, BTC geçtiğimiz aylarda yüzde 20, Ether ise yaklaşık yüzde 62 değer kaydetti.

Scaramucci yatırımcılarının gösterdiği ilgide artış görmesi ve enflasyon verilerinin Temmuz ayında beklenenden daha iyi gelmesi takdirde, küresel ekonominin 2019'un son çeyreğindeki güçlü zamanlarına dönmesinin  6-12 ay içinde olabileceğini belirtti.

Genel olarak bakıldığı zaman, Scaramucci kripto para piyasalarına ilişkin olumlu bir düşünce yapısına sahip ve yatırımcıları kötü haberlere birden tepki vermemeleri, duygulara yönelik işlem yapmamaları konusunda uyarıyor.

'Eğer biz haklıysak ve BC 300 bin doları görürse, 20 bin dolardan mı 60 bin dolardan mı aldığınızın önemi olmayacak. gelecek biziz bekliyor ve düşündüğümden daha hızlı gelecek.'' diyen Scaramucci sözlerine ise şu şekilde devam ediyor:

'En iyi on gün içinde piyasadan çıkarsanız kârınızı yüzde 7,5'ten yüzde 2'e düşürmüş olacaksınız.'

Yönetici 'Yatırımcılara vermek istediğim mesaj bu: Yalnıza rahat olun,  önümüzdeki 12-24 ayda BTC, ETH, ALGO ve Solana (SOL) için son derece pozitif bir senaryo görüyoruz' diye özetledi.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazı ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Buse Kaplan/BirBorsa

Etiketler