Saliha Şahin kimdir?

Voleybol milli takımı kapsamında sergilemiş olduğu performans sebebi ile adına sıklıkla söz ettiren Saliha Şahin’in hayatı bir çok kişi tarafından merak edilerek, araştırılıyor. Peki Saliha Şahin kimdir? Salih Şahin nerededir? Saliha Şahin boyu ne kadar? Saliha Şahin kaç kilo?

Saliha Şahin kimdir?

Voleybol milli takıma kapsamında göstermiş olduğu performans ile isminden sıklıkla söz ettirmeye başlayan Saliha Şahin’in hayatı son dönemde sıklıkla merak edilenler arasında yer alıyor. A Milli takım voleybol takımının önde gelen genç oyuncularından birisi olan Salih Şahin’in sosyal medya üzerinde ki yoğun ilgisi de doğru orantılı olarak artışa geçti.

Milli voleybolcu Saliha Şahin’in kariyeri ve hayatı araştırılanların başında geliyor. Peki Saliha Şahin kimdir? Saliha Şahin nerelidir? Saliha Şahin’in kilosu ve boyu kaçtır? Doğum tarihi nedir?

Saliha Şahin kimdir?  

Voleybol Salih Şahin hayatı 

Eczacıbaşı takımında oynayan genç voleybolcu Saliha Şahin başarıları ile sıklıkla ön plana çıkmaya devam ediyor. Bir zamanlar içerisinde Filenin Sultanları ile adeta yıldızı parlayan isimlerden biri olan Saliha Şahin hakkında bilgiler oldukça merak ediliyor.

5 Kasım 1998 yılında doğan Saliha Şahin Ankara’da gözlerini açmıştır. 1,83 metre boyunda olan milli voleybolcu Saliha Şahin şu anda Eczacıbaşı voleybol takımında profesyonel olarak oynamaktadır Karayolları alt yapısından yetiştirilmiş olan genç yetenek Saliha Şahin 2018 yılı içersinde Eczacıbaşı VitrA‘ya transfer edilmiştir. 1998 Ankara doğumlu olan smaçör 2018 - 2019 sezonu kapsamında karayolları takımında kiralık olarak oynadıktan bir süre sonra 2019 - 2020 sezonunda Eczacıbaşı VitrA‘ya katılım sağlamıştır.

Saliha Şahin özellikleri

Saliha Şahin kaç yaşında: 5 Kasım 1998 (23 yaşında)

Saliha Şahin nereli: Ankara

Saliha Şahin kilosu kaç: 72 kg

Saliha Şahin burcu ne: Akrep burcu

Saliha Şahin başarıları

Kulüp başarıları

2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası – Şampiyonluk

2019 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası – İkincilik

2020 AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası – Şampiyon

2022 CEV Kupası – Şampiyon

Milli Takım

2017 FIVB U23 Dünya Şampiyonası – Altın Madalya

Etiketler