SafeMoon coin nedir? SafeMoon coin geleceği

SafeMoon coin 2021 yılının Mart ayında oluşturulan Binance Smart Chain blok zincirinde bulunan bir kripto para birimidir. Ayrıca merkeziyetsiz bir DeFi coinidir.

SafeMoon coin nedir? SafeMoon coin geleceği

SafeMoon coin nedir?

SafeMoon coin nedir sorusunu temel olarak belirtmek konunun anlaşılırlığı açısından fayda sağlayacaktır. SafeMoon coin sınırsız bir jeton çağına yol açabilecek umut verici bir kripto para varlığı olarak değerlendirilebilir. Bu dijital para birimi BitMart ve PancakeSwap dahil olmak üzere bir dizi kripto para borsasında satılmaktadır. Ancak analistler temkinli ilerlenmesi gerektiğini de belirtmektedir. Bazıları kripto paranın bir belirsizlik planının parçası olduğuna inanmaktadır. Bu erken alıcıların diğer kullanıcıları SafeMoon paraları satın almaya zorlayacağı anlamına da gelebilir.

SafeMoon'un ana özelliği zemin kaplama çekme işlemidir. SafeMoon'un geliştiricileri bu sürecin piyasadaki likiditeyi tüketeceğini ve sahiplerinin varlıklarını satmalarını engelleyeceğini iddia etmektedir. Bu strateji SafeMoon jetonunun satıldığı ve satışa sunulmadığı bir geride bırakma taktiğidir. Bu bir aldatmaca da olabilir. Bir kripto para birimine yatırım yapmak istiyorsanız mutlaka iyi araştırmak gerekmektedir.

SafeMoon coin projesi

SafeMoon coin projesi kapsamında ilk olarak SafeMoon coin kurucusu kim sorusunu yanıtlamak faydalı olacaktır. SafeMoon coin kurucusu John Karony olarak belirtilebilir. SafeMoon cüzdanına ek olarak verilecek bilgilerden biri de SafeMoon kripto para biriminin de bir likidite havuzuna sahip olduğudur. Bu sistemde SafeMoon token sahipleri arasında bölünen her işlem için bir ücret uygulanır. Ücretler daha sonra farklı likidite havuzları arasında dağıtılır. Web sitesinde yüzde belirtilmese de jetonlar da her ticarette yakılmaktadır. Bu nedenle bu dijital para birimi göründüğü kadar çekici olmama olanağına da sahiptir.

safemoon coin nedir

SafeMoon coin yorum

SafeMoon coin yorum, SafeMoon coin ekşi gibi aramalar kullanıcıların farklı bilgilere erişim talebini gösteren farklı kavramlardan bazılarıdır. SafeMoon coin kurucuları kendi likidite havuzunun yarısından fazlasını kilitlemiştir. Bu sadece büyük bir risk değildir aynı zamanda kripto parayı değersiz hale getirebilir. Kripto para birimi sadece güvenlikle ilgilenmekle kalmayıp aynı zamanda şeffaflığa da dayanmaktadır.

Dijital bir para birimi olarak SafeMoon'un üç ana bileşeni vardır. Jeton sahipleri jetonları alır ve seçtikleri borsada takas edebilirler. İşlemler ayrıca SafeMoon token sahipleri arasında dağıtılan bir ücrete tabidir. Bu ücret ticaret için çeşitli likidite havuzlarına verilmektedir. Bu kripto para birimi tamamen merkezi olmayan bir varlıktır ve sahipleri güvenlikten tamamen sorumludur.

SafeMoon'un güvenliği de her kripto para biriminde olduğu gibi önemli bir konudur. Çeşitli kripto para borsaları arasında gelecekte nasıl performans göstereceği bilinmeyen bir kripto para birimine yatırım yapmak bazıları tarafından iyi bir fikir olarak da değerlendirilmeyebilir.

SafeMoon coin geleceği

SafeMoon geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki SafeMoon coin kullanıcıların cep telefonlarıyla ödeme yapmalarına olanak tanıyan bir kripto varlığıdır. İşlemler halka açık bir defterde saklandığından ve tüm işlemler şifrelendiğinden kripto para dolandırıcılığa karşı dayanıklıdır. Yıl bitmeden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması beklenmektedir. Bu dijital para birimi çeşitli yardım projeleri tarafından desteklenmekte ve o zamandan beri popülaritesi artmaktadır.

safemoon coin yorum

SafeMoon coin hangi borsada bulunur?

SafeMoon coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda SafeMoon alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

SafeMoon coin hedef fiyatı

SafeMoon coin hedef fiyatı 0,000003 dolar seviyelerine gelmesi öngörülürken çeşitli riskleri de barındırmaktadır. Özellikle yatırımcıların dikkatini çeken düşük birim fiyatlar değişkenlikleri de taşımaktadır. Bu kapsamda her yatırım aracında olduğu gibi burada da çeşitli risklerin ve belirsizliklerin var olduğunu bilerek hareket etmek ve bu kapsamda yatırım yapmak fırsatların değerlendirilmesinde daha faydalı bir süreç izleyecektir.

SafeMoon coin ne kadar?

SafeMoon coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

SafeMoon coin kaç dolar?

SafeMoon coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 SafeMoon coin dolar bazında 0,00000204 dolar olarak belirtilebilir.

SafeMoon coin kaç TL?

SafeMoon coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 SafeMoon coin TL bazında 0,0000281 TL olarak belirtilebilir.

SafeMoon coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 1,25B Dolar

Hacim: 879,85K Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.