Ripple'ın geleceğine dair önemli gelişmeler yaşanıyor!

XRP ekosistemini yeni projelerle zenginleştirmek isteyen geliştiriciler, 2021'de başlayan ve Ripple tarafından henüz finansal olarak güçlendirilen bir sübvansiyon programından yararlanabilecekleri duyuruldu. Ripple'ın geleceği doğrudan etkilenecek...

Ripple'ın geleceğine dair önemli gelişmeler yaşanıyor!

Ripple'ın geleceğine 1 milyar dolarlık yatırım

Ripple, 2021'de başlatılan XRPL Hibeler programının bir uzantısı olarak geliştiricilere hibe olarak bir milyar XRP dağıtmayı planlıyor. Bu hibe, XRP defterine dayalı açık kaynaklı projelerin geliştirilmesi için bir teşvik görevi görüyor.

Teknik yenilik, XRP defterine dayalı havale teknolojisi olan RippleNet sayesinde Asya-Pasifik bölgesindeki varlığını güçlendiren Ripple için ana büyüme itici güçlerinden biri olmaya devam ediyor. RippleNet, kendi ödeme ağını oluşturmak için yüzlerce bankayla ortaklık kurdu.

Bu yeni hibe önümüzdeki on yıl içinde dağıtılacak. Bu finansal desteğin ilk iki dalgası, karşılıksız tokenlere (NFT'ler) ve federe edilmiş yan zincirlere ayrılacak. Üçüncü dalga, açık kaynaklı projeleri XRP defterine entegre etmeye odaklanacak.

Ripple, XRP tabanlı sınır ötesi transfer çözümünü geliştirmeye devam ediyor. Ancak ABD, SEC aleyhine açılan bir dava ile yasal sorunları, teknik açıdan onu yavaşlatabilmiş değil.

Ripple, sınır ötesi transferler alanındaki hedeflerine ulaşmak için ne pahasına olursa olsun yolunda devam etmek niyetinde. Ripple'ın ortak şirketi olan Clearing House, SWIFT'e bir alternatif geliştirmek için finans devi Wells Fargo ile görüşmelerde bulunacak.

Geliştirici hibeleri, bir proje geliştirmek için kriptosferde klasik bir araçtır. 2017 yılının başlarında, Zcash (ZEC), ekosistemini geliştirmeye yardımcı olacak oyunculara 80 bin dolar teklif etti. 5 yıl sonra miktarlar çok değişti ama uygulamalar aynı kaldı.

Kripto Para Analisti/Cem Arslan

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

XRPUSDT:BNN Ripple TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.525
En yüksek 0.5502
En düşük 0.5173
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler