Ripple CEO'su: İddaalar gurur verici!

Ripple CEO’su, Bitcoin (BTC) enerji kullanımı FUD’uyla ilgili gelen iddialara cevap verdi.

Ripple CEO'su: İddaalar gurur verici!

Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert geçtiğimiz günlerde korku ve panik aşılayan haberleri tek bir merkezden gündem yapıldığını ima etmiş ancak detayları kimseyle paylaşmamıştı. Bunların üstüne Meltem Demirors’ten gelen açıklamalar bu iddiaları destekler nitelikte oldu.

Ripple CEO'su ve eski Yahoo yöneticisi Brad Garlinghouse: Bir Bitcoin madencilik işleminin 75 Galon benzine mal oluyor. Bu açıklamalarınardından ayrıca Bitcoin’in enerji tüketimini de sert bir dille eleştirmiş ve bu röportajın yayınlandığı dönemde Elon Musk tarafından Tesla’nın Bitcoin ile ödeme almayacağı açıklanmıştı. Haber akışının bu denli sert ve merkezi oluştu birçok kripto yatırımcısı tarafından çok eleştirilmişti.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bitcoin (BTC) enerji kullanımı FUD’uyla ilgili gelen iddialara yanıt verdi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Coinshares CSO’su Meltem Demirors’un, şirketinin Bitcoin enerji kullanımı FUD‘unu yönettiğini düşünmesinin “gurur verici” olduğunu söyledi.

Ripple‘ın Elon Musk’un, sayısız bilim adamının, hükümetin, kripto para meraklılarının ve BTC’nin enerji kullanımı hakkındaki gerçekleri dile getiren diğerlerinin arkasındaki isim olduğunu düşünmeniz gurur verici.

Demirors, Ripple’ın Bitcoin karşıtı fikirlerin arındaki holding olduğunu iddia etmişti.

Ripple’ın üst düzey yöneticileri, Bitcoin’in enerji kullanımını sürekli olarak eleştirirken, yaratıcısı olan Chris Larsen de onun proof of work algoritmasını terk etmesi gerektiğini iddia ediyor. Üstelik şirket lobicilik çabalarına harcanan para miktarıyla da başı çekiyor.

Ripple CEO'su: İddaalar gurur verici! - Resim : 1

Etiketler