Ripple büyümeye devam ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından dava edilen ve dava haberlerinin ardından büyük bir güç kaybı yaşayan Ripple, aradığını Asya'da bulmuşa benziyor! Tüm gelişmelere rağmen Ripple büyümeye devam ediyor!

Ripple büyümeye devam ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kendisine açılan davayla boğuşan Ripple, davanın yarattığı kaosa rağmen büyüme adımlarını devam ettirdi!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kendisine açılan menkul kıymet davası hakkında çalışmalarını sürdüren Ripple, açılan dava nedeniyle yaşadığı itibar ve güvenilirlik kaybını yaşanılan tüm olumsuz sürece rağmen farklı bir bölgede olumlu yöne çevirdi. Açılan menkul kıymet davasının ardından Amerika pazarından ziyade Asya pazarına yönelen ve attığı adımlarla büyümeye devam eden Ripple, kamuoyuna aktarılan son veriler neticesinde aradığını bulmuşa benziyor!

ASEAN doğruladı, Asya'nın bir numarası Ripple!

ASEAN Global Connections ve Cambridge Üniversitesi ortaklığıyla oluşturulan rapor neticesinde Ripple’ın sadece Asya pazarında değil, dünya çapında da en çok tercih edilen havale sağlayıcısı olduğu tespit edildi. Ripple ile aynı pozisyonu paylaşan diğer isim ise Nium oldu. Bilindiği üzere Nium, Ripple'ın ortağı olarak tanınmaktadır. Aynı zamanda açıklanan rapor sayesinde Ripple, menkul kıymet davasının yarattığı kaos ortamının aksine büyük bir takdir ve kesinlik de elde etmiş oldu.

Yayımlanan rapor araclığıyla adeta onay alan Ripple, Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) tarafından açıklanan liste doğrultusunda en çok şu ülkerede aktif olarak kullanıldı. Brunei, Kamboçya, Endonezya, Laos, Malezya, Myanmar, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam gibi ülkeleri kanatlarının altına alan Ripple, Amerika piyasasının ardından dahil olduğu ve yaklaşık iki yıldır yatırım yaptığı Asya pazarında aradığını bulmuşa benziyor. Asya ve Pasifik ülkeleri dünyadaki en büyük havale hacmini yaratırken, Ripple ise iki kıta arasında attığı adımlarla büyümeye devam ediyor.