Ren Coin nedir?

Günümüzde birçok kişinin yakından takip ettiği kripto para borsasında ki Ren Coin nedir? Ren Coin kurucusu kimdir? Ren Coin alarak birikim yapmak mantıklı mıdır? Tüm sorularınızın cevabı bu haberin içinde!

Ren Coin nedir?

Günümüzde çoğu kişi yatırımlarının bir bölümünü, kripto paralar üzerinden gerçekleştiriyor. Bazı platformlar aracılığıyla alınabilen Coin ve Altcoinler ile birlikte alim satım işlemleri gerçekleştirerek belirli bir kazanç veya kayıp elde ediliyor. Borsada Coinlerin fiyatlarına ve hacimlerine göre yapılan bu alım satımlar, kişileri borsa üzerinden faaliyet göstermesini sağlıyor.

Kripto para borsalarında yaşanan artış ve azalışlarda birçok Coin büyük ölçüde etkileniyor. Yalnız bu değişikler olurken Ren Coin, en çok dikkat çeken Coinlerden bir tanesidir. Peki Ren Coin nedir?

Ren Coin alınır mı?

Ren Coin, kripto borsalarında faaliyet gösteren pek çok kişinin dikkatini çeken Coinlerden bir tanesidir. Güvenilir bir coin olmasının yanı sıra, popüler bir coin olması ile birlikte bazı kişiler tarafından yatırım aracı olarak görülmektedir. Belirli amacı olan bu coin, bazı kişiler tarafından tercih edilmektedir.
 Ren Coin Nedir?
Ren Coin, aynı olmayan blockchain platformları arasında likide etkileşimi sağlamak için kurulan protokoldür. Ren Coin, 2020’nin Mayıs ayında piyasaya sürüldü. Ren Coin’nin hedefi, blockchain platformları arasında yaşanan likidite engelini ortadan kaldırarak, finansı merkeziyetiz bir hâle getirerek erişe bilirliği artırmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda pek çok kullanıcıyı kendine çeken Ren Coin, pek çok kullanıcı tarafından alımı satımı yapılıyor.

Ren Coin kurucusu kimdir?

Taiyang Zhang adında bir kişi tarafından 2017 yılında kuruldu. İlk başta farklı bir adla piyasaya sürülen Ren Coin, sonrasında isim değişikliğine gidildi. Piyasaya ilk sürüldüğündeki ismi Republic Protocol olan Ren Coin, belirli bir zaman sonra kurucusu tarafından 2018 yılında duyuruldu.


Virgil Capital’in de kurucusu olan Taiyang Zhang, bu işlerde tecrübeli olması sebebiyle Ren Coin’i kısa bir sürede başarılı bir şekilde duyurdu.

Ren Coin güvenilir mi?

Ren Coin’nin en önemli konularından bir tanesi güvenlik ağıdır. Merkeziyetiz kapasitesini  biraz daha genişletmek isteyen Ren, fon depolama konusunda daha merkeziyetiz olmayı hedefliyor.

Ren Coin’in Ağustos 2020 de yapılan bir araştırmada kullanıcıların sahip olduğu 100 milyon dolarlık fonun sadece tek bir cüzdanda bekletilmesinden endişelenildiklerini dile getirdi.
Ancak Ren Coin katılımcıların artmasıyla bu tür encilerin giderileceğini ifade etti.

Etiketler