Reddit kurucusu da kriptocu çıktı!

Dünyanın en büyük tartışma platformu Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian, katıldığı bir programda: açıkça söyleyeyim, varlığımın çoğu Ethereum'da dedi.

Reddit kurucusu da kriptocu çıktı!

Reddit’in kurucu ortaklarından olan Ohanian, Amerikan CNBC televizyon kanalında Squawk Box adlı bir TV programına katıldı ve Ethereum’un gelecek adına çok ciddi bir potansiyeli olduğunu belirtti

“Burada Dogecoin gibi kripto paraları övmeyeceğim. Son zamanlarda çok enteresan projeler bir şişme yaşadılar fakat önümüzdeki 1-2 senede Ethereum’un göstereceği çok şey olduğuna inanıyorum. NFT’ler bunun heniz başlangıcı. Ethereum blok zinciri üstünde çok enteresan uygulamalar ve projeler bulunuyor. Açıkça söyleyeyim, varlıklarımın çoğunluğu Ethereum’da ve bunlar en güvenilir şekilde tuttuğu yatırımlarım”

En büyük yatırımı Ethereum’da da bile olsa, yeni projelerin daima desteklenmesi gerektiğini  düşünen Ohanian, herhangi bir regülasyonu savunmasının mümkün olmadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Yeni ve Ethereum’a benzer pek çok blokzincirinin geliştirilebilmesi için Amerika’nın, yavaş da olsa adım atması gerekmektedir. Bitcoin’in El Salvador’da yasal olması gibi gelişmeler, insanlar için fırsat yaratıyor. Genel konuşacak olursam, herhangi bir regülasyonu sert şekilde savunmam söz konusu olmaz. Tüm bu fırsatlardan Amerika olarak bizim de yararlanabilmemiz gerekmektedir”

Böylelikle büyük yatırımcılar belli başlı kripto paraları desteklemeye devam ediyor... Tesla'nın Doge'si, Justin Sun'ın TRX'i ve Jack Dorsey'in Bitcoin hayranlığından daha sonra şimdi de Reddit kurucularından Ohanian'ın ETH hayranlığı yatırımcıların dikkatini bu kriptolar üzerine çekmeye devam ettiriyor.

Ohanian'ın ETH desteğini açıklaması diğerlerinden farklı olarak dijital para birimlerinde bir hareketliliğe yol açmadı ve yatay ant içinde yolculuğuna devam ediyor. Haberin yapıldığı Türkiye Saati ile 12:30'da 2469 dolardan işlem görmeye devam ediyor

Etiketler