Popüler bir analiste göre bu altcoinler ani bir yükselişe gösterecek

Popüler bir analist, iki altcoinin tüm zamanların en yüksek düzeylerine ulaşacağını söyledi.

Popüler bir analiste göre bu altcoinler ani bir yükselişe gösterecek

Tanınmış bir kripto para stratejisti ve traderı, iki altcoinin tüm zamanların en yüksek düzeylerine ulaşacağını öngördü. Analist öte yandan Chainlink (LINK) değerinde de bir yükseliş tahmin etti.

Sektörde Inmortal olarak bilinen trader 72 bin 600 takipçisine, kripto borsası FTX'in tokenı FTX Token'ı (FTT) yakından takip ettiğini belirtti. Inmortal'a göre FTT, yüzde 85'lik bir ralliyi tetikleyebilecek birden fazla yükseliş sinyali veriyor.

“FTT’yi 100 dolara gönderin”

Traderın listesindeki bir diğer kripto para ise 'blokchain'in interneti' olarak tanıtılan bir kripto projesi olan Cosmos (ATOM). Inmortal, ATOM'un Avalanche'ın (AVAX) ayak izlerini takip ederek tüm zamanların en yüksek düzeyine ulaşmaya hazır olduğunu aktardı.

''Düşüşten bu yana, ATOM en iyi performans gösterenlerden biriydi. (AVAX ya da SOL gibi diğerlerinin arasında) Şu ana kadar yüzde 46 oranında bir sıçrama oldu. ATOM'un AVAX'ı takip etmesini ve yakında yeni bir ATH yapmasını bekliyorum.''

Merkezi olmayan Oracle ağı Chainlink'e gelince, kripto stratejisti 24 dolardan önemli bir desteği geri aldıktan sonra yüzde 66 oranında bir yükseliş başlatmaya hazır olduğunu düşünüyor.

“Kolay trade. LINK’i en kısa sürede 40 dolarda görebiliriz.”

Bitcoin'i de değerlendiren trader, BTC'nin geçtiğimiz haftaki kayıplarını silecek sağlam bir yükselişe hazırlandığını öngörüyor.

Etiketler