PayPal kripto para işlem limitini arttırmaya devam ediyor

PayPal, kripto para işlemlerinde daha fazla esneklik ve daha fazla işlev sloganı kullanarak limitlerini artırdığını açıkladı.

PayPal kripto para işlem limitini arttırmaya devam ediyor

Ödeme sağlayıcısı PayPal, kullanıcıların haftalık 100 000 dolara kadar dijital para satın almalarına izin veriyor.

Perşembe günü yayınlanan duyuruda PayPal, Amerika Birleşik Devletleri merkezli belirli müşteriler için kripto para satın alma limiti her hafta başına 20 000 dolardan 100 000 dolara kadar çıkardığını basına ve yatırımcılarına duyurdu. Şirket, bu hamleyle kullanıcılara "kripto para satın almada daha fazla seçenek ve esneklik" vermek istediğini söyledi.

PayPal, Ekim 2020'den bu yana kripto para alanına geçeceğini ve daha sonra Amerika Birleşik Devletleri merkezli müşterilerin alım satım ve ödemeler için kripto para kullanmalarına izin vereceğini duyurmuştu. Şirket önceleri kullanıcıların her hafta 10 000 dolar kripto para satın almakla sınırlanacağını duyursa da, süreç 20 000 dolar sınırıyla başlatılmıştı.

Platform, geçtiğimiz seneden bu döneme kadar kripto para yatırımcılar ve kullanıcıları için özelliklerini arttırmaya devam ediyor ve önde gelen borsalar üzerinden alımlara izin vermek için Coinbase ile ortaklık kurdu.

PayPal'a ait ödeme şirketi Venmo, 2021 Nisan ayında dijital para işlemlerini resmen başlattı. Venmo duyurusundan önce CEO Dan Schulman, PayPal'daki kripto işlemlerinin aylık ortalama hacminin birkaç ay içerisinde 200 000 000 dolara ulaşmasını beklediğini söyledi.

Etiketler