Paribu’dan Yönetmelikle İlgili Açıklama geldi!

Paribu’dan Yönetmelikle İlgili Açıklama geldi!

Paribu’dan Yönetmelikle İlgili Açıklama geldi!

Yerli kripto para borsası Paribu, gece Resmi Gazete’de yayınlanan “Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmamasına Dair Yönetmelik” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

30 Nisan’da yürürlüğe girecek olan yönetmeliğin kripto para borsalarını ve bankaları içermediğini belirten açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Ödemelerde Kripto Varlıkların Kullanılmasına Dair Yönetmelik 16 Nisan 2020’de Resmi Gazete’de yayımlanmıştır. 30 Nisan’da yürürlüğe girecek yönetmelik kapsamında ödeme ve elektronik para kuruluşları, kripto para işlem platformlarına ve bu platformlardan yapılacak fon aktarımlarına aracılık edemeyecektir. Dolayısıyla yönetmelik sadece ödeme ve elektronik para şirketlerine yöneliktir. Kullanıcılarımız tüm bankalar aracılığıyla TL yatırma ve çekme işlemi yaparak Paribu’daki işlemlerine devam edebilir.”

Dün akşamdan bu yana gelen ilginç haberlerden sonra arka arkaya açıklamalar gelmeye devam ediyor. Önce Papara CEO'su daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu şimdi ise Paribu.
Yoğun geçen gün ile birlikte birçok insan Türkiye'de yaşanan bu gelişmelerle birlikte piyasanın geri çekildiğini düşünüyor. 

Günlük BTC hacim ortalamalarına bakıldığında diğer günlerden çok da farklı bir gün değil aslında sadece fark alıcı oranındaki iştahın azalması.

Bitcoin teknik destek bölgelerinden ilkine yaklaşıkça alıcı iştahında bir miktar artış gerçekleşse de bu BTC'yi ileriye taşıyacak kadar bir iştah değil.

BTCUSD:BNN Bitcoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26075.5
En yüksek 26242
En düşük 25920
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler