Parasını veren yapabilecek! Artık paylaşımlar 4,99 dolara kaldırılacak!

Yapılan bir yenilik kapsamında artık paylaşımlar 4,99 dolar karşılığında kaldırılabilecek.

Parasını veren yapabilecek! Artık paylaşımlar 4,99 dolara kaldırılacak!

Twitter tarafından alınan karar kapsamında ABD’de yaşayan kullanıcılar aylık 4,99 dolar karşılığında Twitter Blue abone olarak attıkları tweetleri düzenleyebilirler. Bu uygulamaya abone olan kullanıcılar tweetlerini yalnızca 5 kere değiştirebilirler. Kullanıcıların tweeti düzenlemek için yalnızca 30 dakikası bulunmaktadır

Twitter’da tweet düzenleme dönemi başlıyor. Twitter kullanıcılarının bazıları uzun zamandır bekledikleri düzenle kısmına sonunda kavuştu. Twitter’ın Düzenle düğmesini bazı pazarlarda ücretli olarak sunacağı belirlendi. Şirket tarafından hazırlanan bu özellik aylık 4,99 dolar karşılığında ABD’de sunulmaya başlandı. Bildiğiniz gibi önceden tweet düzenleme özelliği Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da twitter Blue abonelerine sunuluyor.

Düzenlemek için sadece 30 dakikanız var!

Twitter düzenleme

Twitter kullanıcıları tarafından uzun zamandır istenen düzenle düğmesi kullanıcılar tarafından paylaşılan tweetler paylaşıldıktan sonra 30 dakikaya kadar düzenleme imkanı sunuluyor. Yapılan düzenlemenin kötüye kullanımını engellemek için görünen tweetlerde o tweetin düzenlendiğine dair bir ibare de yer alacak. Atılan tweetlerin 30 dakikalık süre içerisinde yalnızda beş defa düzenleneceği açıklandı. Bu durum da tweet düzenleme özelliğinin kötüye kullanımını azaltmak için yapıldığı açıklandı.