Oturduğu sandalyeden kalkamadı! 2 yıl sonra cansız bedenine ulaşıldı

Oturduğu sandalyeden kalkamadı! Yaşlı kadının 2 yıl sonra cansız bedenine ulaşıldı. İtalya'da yaşayan yaşlı kadının 2 yıl sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Oturduğu sandalyeden kalkamadı! 2 yıl sonra cansız bedenine ulaşıldı

İtalya'da yaşamını sürdüren yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı. 2 yıldan uzun süre hayatını kaybettiği anlaşılan yaşlı kadının cansız bedeni evini arayıp kimseye ulaşamayan polis tarafından bulundu. Bu olaydan sonra İtalya Aile Bakanı yaşlılara olan ilgi konusunda daha çok çaba göstermeleri gerektiğine değindi. 

İtalya'nın Lombardiya Bölgesinin kuzey batısında yer alan Como da bulunan terk edilmiş bir evle ilgili yapılan ihbar sonrası bölgeye giden polis mutfak masasında karşılarına çıkan manzara sebebiyle şoka uğradı. Mutfak masasında yemeklerin yanında cansız kadın bedeni vardı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu kadının kimlik bilgilerine ulaşan polis ölen kadının Marinella Beretta olduğunu ve 70 yaşında hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan araştırmalar sonucu kadının hiç bir akrabası ve arkadaşı olduğu da tespit edilemedi. 

2 yıl sonra cansız bedenine ulaşıldı! 

2 yıl sonra cansız beden

Marinella Beretta 2 yıl önce mutfakta yemek masasının yanında hayatını kaybettiğini ve olduğu yerde kaskatı kesildiğini aktarıldı. 2 yıl boyunca cesedinin bozulmamasının en önemli sebebi de otopsi işlemlerinde kadının doğal şartlarla mumyalandığı belirlendi. Yapılan araştırmalar sonucu alırı soğuk, kuraklık veya oksijen eksikliği olması durumunda bu tarz mumyalanma durumlarının ortaya çıktığı açıklandı. 

Etiketler