ONE coin iki haftada neden yüzde 170 yükseldi?

Durdurulamaz yükselişine devam eden ONE (Harmony) coin için yeni rekorlar gelecek mi?

ONE coin iki haftada neden yüzde 170 yükseldi?

ONE (Harmony) coin nedir?

OneCoin, her ikisi de Ruja Ignatova tarafından Sebastian Greenwood ile birlikte kurulan Bulgaristan merkezli offshore şirketleri OneCoin Ltd (Dubai'de kayıtlı) ve Onelife Network Ltd (Belize'de kayıtlı) tarafından bir kripto para birimi olarak tanıtılan bir Ponzi şemasıdır. OneCoin, organizasyon yapısı ve OneCoin'in merkezinde yer alan birçok kişinin benzer planlara katılımı nedeniyle bir Ponzi şeması olarak kabul edilir. The Times tarafından "tarihin en büyük dolandırıcılıklarından biri" olarak tanımlandı.

ABD savcıları, şemanın dünya çapında yaklaşık 4 milyar dolar kazandırdığını iddia ettiler. Çin'de kolluk kuvvetleri, 98 kişiyi soruştururken 1.7 milyar yuan (267.5 milyon ABD $) topladı. Ruja Ignatova, tutuklanması için gizli bir ABD emri çıkarıldığı ve yerine kardeşi Konstantin Ignatov'un geldiği 2017'de ortadan kayboldu. Ruja Ignatova bulunamasa da liderlerin çoğu ortadan ya kayboldu ya da tutuklandı. Greenwood 2018'de, Konstantin Ignatov da 2019'da tutuklandı. Kasım 2019'da Konstantin Ignatov, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarından suçunu kabul etti. Suçlamalar için toplam maksimum ceza 90 yıl hapis cezası aldı.

Şubat ayının ikinci haftasında 0.0101 Cent değeri olan ONE coin aradan geçen altı haftanın ardından şu an 0,961 Cent üzerinden işlem görüyor. 

CHZ,HOT,ALİCE,DEGO ve şimdi de ONE coin peki ya şimdi sırada hangi coin var?

Etiketler