Önce El Salvador, şimdi de Paraguay...

El Salvador önceki günlerde Bitcoin'i resmi bir para birimi olarak tanıyacaklarını açıklamıştı.

Önce El Salvador, şimdi de Paraguay...

El Salvador'un mevcut başkanı Naib Bukele'nin Miami'deki Bitcoin Konferansında yaptığı Bitcoin'i yasal para haline getirmek için en kısa sürede meclise önerge vereceğim açıklamasından sonra tüm dünyadan ses getirmişti. Bir başka Güney Amerika ülkesi olan Paraguay'dan gelen açıklama yoksa bir benzerini de Paraguay mı yapıyor? sorularını getirdi.

Paraguay'lı bir politikacı ve aynı zaman kongre üyesi Carlitos Rejela Twitter'dan yaptığı açıklama ile gündeme oturmuş durumda. Kongre üyesi Carlitos Rejela bu hafta tüm Paraguay'ı hatta tüm kripto camiasını etkileyecek bir açıklama yapacağını belirterek şu cümleleri kurdu:

Uzun zamandır söylediğim gibi, ülkemizin yeni jenerasyonla birlikte yoluna devam etmesi gerekiyor. Zaman geldi, bizim zamanımız. Bu hafta Paraguay’ı dünyaya yeni şekilde tanıtacak önemli bir projeye başlıyoruz. Gerçekten Ay’a gidiyoruz

 Son olarak Carlitos Rejela twitlerinin sonuna da #BTC ve #Paypal yazdı ve profil fotoğrafını tıpkı El Salvador Başkanı gibi lazer gözler ile çevirili bir porfil resmine çevirdi.

Etiketler