O abonelik ücretleri zamlandı! 17 TL’den 30 TL’ye çıktı

Türkiye genelinde en çok video izleme platformu olarak karşımıza çıkan Youtube son zamanlarda reklamlarıyla abonelerinin canını sıkmaktadır. Youtube abonelik ücretleri zamlandı.

O abonelik ücretleri zamlandı! 17 TL’den 30 TL’ye çıktı

Türkiye’de Youtube Premium kullanan sayısı oldukça fazla olmaktadır. Gelen bir son dakika haberine göre Youtube Premium abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. Peki, Youtube Premium abonelik ücretleri ne kadar?

Türkiye genelinde en popüler video izleme platformu olarak karşımıza çıkan Youtube, videolarda sunduğu reklamlarla kullanıcıların canını sıkıyordu. Edinilen bir son dakika haberine göre Youtube Premium abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. İşte, Youtube Premium abonelik ücretleri…

Youtube Premium Abonelik ücretleri zamlandı!

Youtube tarafından gelen son bilgilere göre 21 Kasım tarihinden itibaren Youtube Premium abonelik ücretlerine zam geleceği duyuruldu. Yapılan duyuru kapsamında bireysel abonelik ücreti ile ilgili:

"YouTube Premium ile sevdiğiniz videoları, içerik üreticileri ve müzisyenleri daha rahat takip edebilmeniz için kesintisiz YouTube keyfi sunuyoruz. Size mükemmel hizmet ve özellikler sunmaya devam edebilmek için aylık 16,99 TL olan Premium aboneliğinizin fiyatını aylık 29,99 TL olarak güncelleyeceğiz. Bu değişiklik, 21 Kasım 2022 tarihinde veya sonrasında başlayan bir sonraki faturalama döneminizde uygulanacak. Hesabınızın durumunu ve faturalama bilgilerinizi kontrol etmek için Ayarlar > Satın Alınanlar ve Üyelikler sayfasına gidin. Tüm üyeler diledikleri zaman aboneliklerini buradan askıya alabilir veya iptal edebilir" denildi.

Youtube Premium Abonelik ücretleri

Youtube Premium abonelik ücretleri

Youtube üzerinden video izleyen kişiler tarafından karşılarına çıkan reklamlar can sıkacak seviyede olmaktadır. Youtube Premium abonelik ücretlerine zam geldiği açıklandı. Youtube Premium bireysel ücreti 16,99 TL’den 29,99 TL’ye yükseltilirken, Youtube aile üyeliği fiyatı aylık 59,99 TL’ye çıkarıldı. Youtube Premium öğrenci üyeliği ise bir aylık ücretsiz kullanımdan sonra aylık 19,49 TL olarak güncellendi.