NYSE eski başkanı Farley'den Bitcoin'e takdir

NYSE eski başkanı Thomas Farley, yakın zamanda vermiş olduğu bir röportajında lider kripto para birimi Bitcoin'e ilişkin düşüncelerini aktardı.

NYSE eski başkanı Farley'den Bitcoin'e takdir

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE: New York  Stock Exchange) eski başkanı Thomas Farley, yakın zaman içerisinde yapmış olduğu röportajında lider kripto para birimi Bitcon'e ilişkin düşüncelerini ifade etti. Farley, Bitcoin'in güvenilir oluşu ve 21 milyonluk sınırlı arz dolayısıyla yatırımcıların küçük bir miktarda da olsa portfoylerinin bir parçası olmasını ifade etti. Fakat Bitcon'e dair pozitif düşüncelerini öne süren Farley, aynı zamanda da fiyat dalgalanmalarına da dikkat çekerek yatırımcılar için bir risk vurgusu yaptı.

NYSE eski başkanından Bitcoin'e dair düşünceler

New York Menkul Kıymetler Borsası eski başkanı Thomas Farley,  yakın zamanda yapmış olduğu röportajında lider kripto para birimi Bitcoin'e dair düşüncelerini ifade etti. Kripto paya piyasasındaki çoğu para biriminin oldukça spekülatif bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Farley, Bitcon'in ise güvenilir bir yapıya sahip olduğu belirtti ve BTC'nin 21 milyonluk sınırlı arzına dikkat çekti. NYSE eski başkanı Farley, küük miktarlarda da olsa Bitcoin'in yatırımcılarının portföylerinin bir parçası olması gerektiğine yönelik düşüncelerini ifade etti.

NYSE eski başkanı Farley'den Bitcoin'e takdir - Resim : 1

Fiyat hareketlenmesi en önemli risk faktörü

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE: New York Stock Exchange) eski başkanı Thomas Farley, lider kripto para birimini Bicoin'in güvenilir yapısına ve 21 milyonluk sınırlı arzına dikkat çekerek BTC hakkındaki pozitif düşüncelerini ifade etse de aynı zamanda fiyat hareketlenmesinin de önemli bir risk faktörü olduğunu belirtti. Farley, Bitcoin'deki fiyat hareketlenmesinin diğer yatırım araçlarına kıyasla çok daha yüksek olduğunun altını çizdi ve yatırımcılar adına risk vurgusu yaptı.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazı ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa   

Etiketler