NPXS (PUNDİ)'de son durum

NPXS (PUNDİ)'de son durum, yükselen trend bozuldu mu?

NPXS (PUNDİ)'de son durum
NPXS COİN NEDİR?

NPXS, blok zinciri tabanlı satış noktası çözümü ile perakende işletmelerini dönüştürmek amacıyla blok zinciri ile çalışan cihazların lider geliştiricisidir. Çözüm, perakende satıcıların ve tüketicilerin blok zinciri üzerinde anında mağaza içi işlemler gerçekleştirmesine olanak tanır.

Blockchain çözümü 2017'de kuruldu ve ICO'yu Ocak 2018'de dünyanın ilk satış noktası çözümü olarak başlattı. Başarılı bir ICO'nun ardından Pundi X, XPOS, XWallet ve XPASS gibi perakende odaklı hizmetleri ve ayrıca BOB adlı dünyanın ilk blockchain telefonunu başarıyla başlattı.

Merkezi Singapur'da bulunan şirket, XPOS çözümünü ve cihazlarını Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, Arjantin, Kore, Avustralya, Kolombiya, İspanya ve Tayvan dahil 25'in üzerinde pazara sevk etti.

12 Mart'ta başlayan yükselen trendine 2 Nisan tarihine kadar ciddi primler yaparak yoluna devam ediyordu 2 Nisan 20:00 saatinde yükselen trendi bozan Pundi X, tarihler 4 Nisan'ı gösterirken tekrar yükselen trendin alt kanalından giriş yapmak için alıcı gücünün artmasını bekliyor.

Pundi X'in takip edilmesi gerekilen destek ve direnç seviyeleri sıralı şekilde şöyle:

Destekler 0,0073931 - 0,0063783 - 0,0061988

Dirençler 0,0078839 - 0,0085392 - 0,0090883

NPXS (PUNDİ)'de son durum - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.