Nexo, kullanıcıların kripto satmadan, harcama yapmaları için yeni Mastercard geliştirdi

Dijital varlık işletmesi Nexo, şirketin müşterilerinin dijital varlıklarını seçili Avrupa pazarlarında satmadan fonlarını harcamasına olanak tanıyan yeni bir kartı piyasaya sürdü.

Nexo, kullanıcıların kripto satmadan, harcama yapmaları için yeni Mastercard geliştirdi

Nexo, ödeme devi Mastercard ve Litvanyalı fintech DiPocket ile ortaklaşa yeni ürününü sunuyor.  Şirket yaptığı açıklamada, Nexo Card'ın kullanıcılarına dünya genelinde 92 milyondan fazla ticari sitede, yıllık %0 oranında (APR) kripto destekli likiditeye erişim sağladığını söyledi.

Ancak, bu sıfır maliyetli kredi, firmaya göre %20 veya daha düşük bir kredi/değer (LTV) oranına sahip olan uygun Nexo müşterileri tarafından kullanılabilir. “Kart, minimum geri ödeme, aylık veya hareketsizlik ücreti gerektirmez. Açıklamaya göre, ayda 20.000 Euro veya 21.640 dolarına kadar döviz ücreti yok.

Şirket, kullanıcıların ayrıca %2 değerinde kripto ödülü almaya hak kazandığını söyledi. “Her Nexo Card işlemi, Bitcoin veya Nexo'nun yerel NEXO Token'ında ödenen anında kripto para iadesi ile donatılmıştır. Bu, kullanıcıların yalnızca dijital varlıklarının sahipliğini korumakla kalmayıp, aynı zamanda her satın alımda ücretsiz kripto para biriminde %2'ye kadar geri kazanabilecekleri anlamına geliyor."

En son hamle, kripto işletmeleri ve ödeme işlemcileri, işleri arasında giderek daha fazla sinerji aramaya başladıkça geliyor.  Ödeme devi Visa'dan elde edilen veriler, 2022'nin ilk mali çeyreğinde şirketin kripto destekli kartıyla 2,5 milyar ABD dolarından fazla ödeme yapıldığını gösteriyor.

Nexo, kullanıcıların kripto satmadan, harcama yapmaları için yeni Mastercard geliştirdi - Resim : 1

Nexo'nun kurucu ortağı ve Yönetici Ortağı Antoni Trenchev, yeni ürün lansmanının şirket için "büyük bir dönüm noktası" olduğunu ve bunun "mevcut finansal ağ ile dijital varlıklar arasındaki muazzam sinerjinin en son kanıtı" olduğunu söyledi.

Kurucu ortak başına,

Ürün, "önce Avrupa'da ve daha sonra dünya çapında milyonlarca insanın kripto para birimlerinin potansiyelinden vazgeçmek zorunda kalmadan anında harcama yapmasına izin verecek."

Nexo, diğerlerinin yanı sıra 300'den fazla piyasa çifti ile bir değişim hizmeti işletmektedir. Şirketten alınan verilere göre, şirket 200'den fazla yargı bölgesinden yaklaşık 4 milyon müşteri için 80 milyar ABD dolarından fazla işlem yaptı.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler
Yorumlar