Near coin yorum | Hedef fiyatı ve güncel teknik analiz

Near coin son zamanların en çok değer kazandıran ve coinmarketcap verilerinde hızla yukarı tırmanan kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Peki Near coin hedef fiyatı kaç? Near coin yorumları için uzman görüşleri neler? Hepsi detaylı teknik analizimizde.

Near coin yorum | Hedef fiyatı ve güncel teknik analiz

Near Coin Nedir?

NEAR Protokolü kripto tabanlı blok zinciridir ve sözleşmeye dayalı hesapları kullanan blok zinciri tabanlı bir uygulama platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu uygulamaların kullanıcıları adına işlemleri imzalayabileceği ve kullanıcı olmadan sözleşmeler yürütebileceği anlamına gelir. Misyonu yeni nesil Dapp'leri kolaylaştıracak ve blok zincirleri alanında karşılaşılan sorunları çözecek bir platform oluşturmaktır. Bunlar ölçeklenebilirlik, güvenlik ve yeni uygulamalar oluşturma yeteneğini içerir.

Near Coin Grafik

Near Coin Teknik Notlar

* Yakın fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.35$'a ulaştı.

* Sonraki kilit fiyat hedefi 24,75 ABD doları.

* İlk ilgili destek 15.96 USD'de bulunabilir.

Near coin grafikSon birkaç ayın en iyi performanslarından birini sergileyen Near coin, 6 Aralık 2021'deki tarihinin en düşük 6.11 dolar seviyesinden başlayarak, Near fiyatı dip fiyattan bu yana yüzde 228 artarak bu Cuma 22.35 dolar seviyesi tüm zamanların en yüksek seviyesini oluşturdu. Bununla Near, 200 Fibonacci uzantısı biçimindeki ilk önemli fiyat hedefine ulaşmış oldu.

Near Coin Yorum

Near Coin Yükseliş Senaryosu

NEAR coin, genel piyasadaki gerilemenin aksine, son birkaç gün içinde yükseliş yönünü göstermeye devam etti. Yatırımcılar şu anda bu güçlü ralliden sonra kar satışı gerçekleşse bile, Near coin 17.29 dolar ile 17.63 dolar arasındaki destek bölgesinin üzerinde istikrar sağladığı sürece, önümüzdeki işlem günlerinde fiyatların daha da artış göstermesi  beklenebilir. EMA20'ye 15.96 dolardan bir geri çekilme bile sorunsuz ve ilginç bir giriş fırsatı sunuyor. Boğalar fiyatı 20.35 doların üzerine çıkarmayı başarırsa, 24'teki bir sonraki fiyat hedefi, türetilmiş olan 75 dolar hedefi etkinleştirilecektir. 

Genel piyasa önümüzdeki haftalarda istikrar kazanırsa ve Bitcoin 40.000 USD aralığında dibini korursa, Near daha fazla ivme kazanabilir ve orta vadede 31.87 dolardan 361 Fibonacci uzantısına doğru ilerleyebilir. Yatırımcıların burada bir kez daha kâr satışı yapması beklenebilir.

Near Coin Hedef Fiyat

Bitcoin de 60.000 dolara kadar ilerleyebilirse, Near Coinde 461 Fibonacci uzantısına doğru 38.99 dolara kadar bir artış da düşünülebilir. Önümüzdeki aylar için diğer olası fiyat hedefleri 46,11 dolar ve 53,23 dolar arasındadır. Mevcut perspektiften, 661 Fibonacci Uzantısı, NEAR için maksimum fiyat hedefidir.     

Near Coin Yorum

Near Coin Düşüş Senaryosu

 Genel piyasa zayıflığı yayılmaya devam ederken Near coin fiyatı günün sonunda 17.29 doların altına düşerse, kısa vadeli fiyat konsolidasyonu 138 Fibonacci uzantısı ve EMA20'den  çapraz destek yönünde genişleme tehdidinde bulunuyor. RSI göstergesindeki farklılık, 15.96 dolara kadar böyle bir düzeltmeden yana. Near coin fiyatı yeni bir zirve oluştururken, RSI daha düşük bir zirve oluşturdu. Bu durum kendini gösterirse, Near coin, EMA20'nin altına düşerse daha da düzeltebilir ve tekrar düşük seviyesini 13.28 dolara kadar çekebilir.

 En geç bu noktada, boğalar olay yerine geri dönmeli ve yeni girişler yapmaya cesaret etmelidir. Günlük grafikteki süper trend burada da çalıştığından, ayılar tüm güçleri harekete geçirmek zorunda.

Near coin, günlük kapanış fiyatında 13 doların alanının altına düşerse, otomatik olarak 11.70 dolar ile 11.90 dolar aralığı odak haline gelir. 78 Fibonacci düzeltmesine ek olarak, mevcut trend hareketinin kırılma seviyesi de burada çalışıyor. Bu destek de kırılırsa, 61 Fibonacci düzeltmesine doğru 10.51 dolardan bir geri çekilme olasılığı giderek artıyor. Fiyat burada da yukarı dönüş tavrı sergilemezse Near, 8.83 dolara kadar gerileyebilir. 

38 Fibonacci düzeltmesinden ve EMA200'den gelen bu çapraz destek, boğalar için iyi bir giriş fırsatını temsil ediyor. Ancak, Bitcoin 40.000 doların altına düşer ve düşüş yönlü satış baskısına yenik düşmeye devam ederse, Near coin aynı zamanda maksimum fiyat hedefine geri dönebilir. 

Near Coin Teknik Analiz

RSI göstergesi hala bir satın alma sinyali gösteriyor, ancak aşırı alım alanındaki ilk sapma görülüyor. MACD ayrıca bir satın alma sinyali vermeye devam ediyor.

Sorumluluk Reddi: Bu sayfada sunulan fiyat tahminleri al sat tavsiyesi değildir, sadece analist tarafından yapılan bir değerlendirmedir.

Etiketler