Nakit ihtiyacı olanlar hemen başvursun! Ödemeler 3 ay sonra başlayacak

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için müjde bir bankadan geldi. Ödemelerin 3 ay sonra başlayacağı krediyle ilgili detaylar araştırılmaya başlandı.

Nakit ihtiyacı olanlar hemen başvursun! Ödemeler 3 ay sonra başlayacak

Yapı Kredi tarafından müşterilere müjde verildi. Nakit ihtiyacı olan kişiler ihtiyaç kredisi çekerek ihtiyaçlarını giderebilirler. Kredi çekenlere 3 ay sonra ödeme imkanını sunan banka müşterileri bir nebze de olsa nakit yönünden rahatlatmak için kolları sıvadı. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç kredisi çeken müşteriler ödemelere 3 ay sonra başlayabilecek. Bu kapsamda kredi çekenler taksitlerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

3 ay ertelemeli kredi imkanı!

3 ay ertelemeli kredi

3 ay ertelemeli kredi imkanı sayesinde siz de nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil veya Bireysel internet şubesi üzerinden başvurunuzu yapabilir ve siz de nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Yapı Kredi mobil ya da internet şubesi üzerinden başvuru yaparken 3 aya kadar ertelemeli kredi kampanyası seçilerek başvuru yapılmalıdır. Kampanya seçimi yapıldıktan sonra ilk taksit tarihi kredi veriliş tarihinden itibaren 120 gün sonrasına verilecektir. Kampanyanın maksimum ödeme süresi 36 ay olarak sınırlandırılmış olup ödemesiz dönemlerle ilgili faiz tutarı da ilk taksite yansıtılacaktır.

Banka tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, banka limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

Kredi başvurunuz banka politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.