Milyonlarca kişiye üzücü haber! Yeni zam geliyor

Milyonlarca kişiye üzücü haber geldi. Yeni zammın geleceğin haber alınması herkesin üzülmesine neden oldu.

Milyonlarca kişiye üzücü haber! Yeni zam geliyor

Son zamanlarda zam gelmedik ürün neredeyse kalmadı. En son zam gelen ürün ise kırmızı et ve süt fiyatları olarak belirlendi. Yapılan açıklama kapsamında kırmızı et ve süt fiyatına zam geleceğine değinildi. Şuanda kilosu 160 TL olan kıyma bazı marketlerde ve yerlerde 200 TL’den alıcı buluyor. Üreticinin zam yapmasının en büyük nedeni olarak ise ot ve mısır maliyetlerinin bir anda 400 TL ile 500 TL arasından 1500 TL bandına yükselmiş olması. Üreticinin de zam yapmak zorunda kaldığı açıklanmasının ardından vatandaş oldukça endişeli.

Kırmızı et fiyatına yeniden zam!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu tarafından yapılan açıklamada süt ineklerinin bakım maliyetlerinden dolayı bakılamadığından dolayı kesilmesinin üreticiyi olumsuz olarak etkilediğinden ötürü üreticilerin kırmızı eti yeniden zamlandıracağını belirtmesinin üzerine ilk zam sinyali verildi.

Kırmızı ete zam

Kıyma 200 TL!

Kıyma fiyatları bildiğiniz altın gibi yükseliyor. Bazı kasaplarda kıymanın kilosu 160 TL’ye satılırken bazı bölgede yer alan marketlerde ve kasaplarda 200 TL’ye kadar yükselebilmektedir. Kıyma harici dana kuşbaşının fiyatı da 180 TL ile 190 TL arasında değişiklik gösteriyor. Et fiyatları ilden ile hatta ilçeden ilçeye farklılık göstermekle beraber genel fiyatlar bu şekilde olmaktadır.