Migros'ta indirimler başladı!

Dolarda yaşanan sert düşüşle birlikte market raflarındaki ürünlerde de etiket fiyatlarının değişmesi süreci hükümet kanadından gelen baskılarla birlikte artış göstermeye başladı. Migros raflarında da artık indirim haberleri gelmeye başladı.

Migros'ta indirimler başladı!

İndirimlerde ya da zamlarda ilk, hatta son kararı veren konumunda olan üreticilerin, kurlar düşmesi ile birlikte istikrarlı düşüş olduğuna ikna olmasından sonra düşüş konusunda fiyatlamalar daha kesin bir hal alacağı düşünülüyor.

Üreticinin indirime gitmesinin ardından beklenen perakendecilerin fiyatlarına indirim olarak yansıyacak. Üreticilerin yapmış olduğu indirimlerin yanında ambalaj girdisi gibi maliyetlerde kontrol altına alınabilirse indirimler daha da etkinleşecektir.

Migros bugün içerisinde bir KAP bildirimi bir de sosyal paylaşım yaparak durumu şöyle kaleme aldı.

Migros’ta üretici ve tedarikçinin indirim yapması ile beraber, tüketicinin alım gücü ve aile bütçesini bir an evvel ferahlatmak için un, yağ, şeker gibi temel ürün ve gereksinimler dahil tüm ürünlerdeki indirimler hiç bekletilmeden aynı gün içerisinde etiketlere yansıtılmaktadır."

 Migros Yönetiminin KAP Bildirimi İse Şöyle;

"Migros’ta indirimler süratle rafa yansımaya başladı. Üreticilerle yoğun görüşmeler yaparak indirimli maliyetleri uyguluyoruz. Harcayıcının gevşemesi için girdi düşüşü beklemeden tedarik ettiğimiz meyve-sebzelerde kendi kaynaklarımızdan karşılanmak üzere, tüm meyve-sebzelerde tam mağazalarımızda yüzde 10 indirim uygulunmaya başlandı. Ayrıca 5 litrelik Migros Ayçiçekyağı 109 TL’ye inmiş olarak satılıyor. Mahsullere yenileri de ilave edilmektedir.

MGROS MIGROS TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 428.75
Satış 429
Değişim 4.75%
Son Değer 428.75
En yüksek 432.5
En düşük 422
Haftalık Değişim 1.1202%
Aylık Değişim 3.3132%
Yıllık Değişim 27.985%
Etiketler