Metaverse'nin öne çıkan ikilisi: SHIB ve SLP

Metaverse kelimesinin hayatımızda yer edindiği şu günlerde SHİB ve SLP de ön plana çıkmaktadır. İşte, Metaverse'nin öne çıkan ikilisi: SHİB ve SLP

Metaverse'nin öne çıkan ikilisi: SHIB ve SLP

Gerek Türkiye'de gerek ise dünyada kripto para alanında yapılan yatırımlar arasında ön plana çıkan Bitcoin ve Ethereum gibi bazı kripto paralar dışında Smooth Love Portion ve Shiba da ilgi görmeye başladı. Metaverse'nin öne çıkan ikilisi konumudna olan SHİB ve SLP hakkında sizlere bilgi vereceğiz. 

SHİB ve SLP Nedir?

SHİB ve SLP

Son zamanların popüler kripto paraları arasında yer alan SHİB ve SLP Metaverse de de popüler olmayı başardı. SLP aslında oyna kazan türünde bir token. Ethereum blok zincirinde bulunan, Axie Infinity adlı oyununda, oynadıkça kazanacağınız SLP ile siz de işlem yapabileceksiniz. Metaverse kavramının hayatımızda etkisinin giderek artmasıyla beraber SLP de hem oyun hem de NFT dünyasında geçerliliğini koruyan bir tokendir.

2021 yılının ilk yarısında etkinliğini artıran ve Dogecoin'den yola çıkarak Doge Killer olarak ortaya çıkarılan SHIB de Ethereum blok zincirinde yer alan bir token. Tesla CEO'su Elon Musk ve Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin gibi kripto para piyasasına yön veren isimlerin ve geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başardı. Son zamanlarda Metaverse platformu üzerinde de çalışma gösteren ve ilerleyen günlerde daha da popüler olacak olan SHİB hakkında kısa süre içerisinde heyecan verici haberler bekleniyor.