Meghan Markle, yeni Netflix dizisini açıkladı

Meghan Markle, Netflix için 12 yaşında bir kızın 'kahramanca maceralarına' odaklanacak olan Pearl isminde yeni bir animasyon dizisinin yaratıcılığını ve yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Meghan Markle, yeni Netflix dizisini açıkladı

Meghan Markle ve Prens Harry'e ait Archewell Productions'ın hazırlayacağı Sussex Düşesi'nin son projesi Çarşamba günü duyuruldu. The Hollywood Reporter, Pearl'ün çiftin Netflix ile ortaklaşa ürettiği ikinci projesi olduğunu aktardı.

Archewell Productions'a göre hali hazırda geliştirme aşamasında olan animasyon dizisi, tarihte etkili olan kadınlardan ilham alan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu ele alacak.

Söz konusu projenin yaratımında Maghan Markle ile beraber Carolyn Soper, David Furnish ve Emmy ödüllü film yapımcıları Liz Garbus ile Dan Cogan yönetici yapımcılığını üstlenecekler. Ayrıca Amanda Rynda da hem dizi sorumlusu hem de yönetici yapımcı olarak projede yer alacak.

Sussex Düşesi şu ifadelere yer verdi:

''Yaşıtı olan pek çok kız gibi, kahramanımız Pearl de hayatın günlük zorluklarıyla mücadele ederken kendini keşfetme yolculuğuna çıkıyor. Archewell Productions'ın Netflix'in güçlü platformuyla ortaklığından ve bu muazzam yapımcılarının, tarihin sıda dışı kadınlarını onurlandıran bu yeni animasyon dizisini sizlerle bir araya getirmesinden dolayı büyük heyecan duyuyorum. David Furnish ve ben bu özel diziyi gün ışığına çıkarmak için can atıyorduk. Bugün bunu açıklayabildiğimiz için çok mutluyum.''

 Gnomeo & Juliet'in yapımcısı Furnish, açıklamasında projeyle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

''Sonunda bu heyecan verici animasyon dizisini açıkladığımız için oldukça sevinçliyim. Sussex Düşesi Meghan ve ben, dünyanın dört bir yanından olağanüstü kadınların ilham verici ve pozitif hikayelerini her yaştan küresel izleyici kitlesine ulaştırma konusunda çok tutkuluyuz. Dizide beraber çalışan ekip birinci sınıf ve Netflix bu iş için mükemmel bir ortak.''

Kraliyet çifti, 2020 yılının eylül ayında Archwell Productions şirketleri aracılığıyla Netflix ile en az iyi yıllık anlaşma imzalamıştı. Söz konusu anlaşma çiftin Netflix ile beraber belgeseller, belgesel diziler, uzun metrajlı filmler, çocuk programları ve senaryolu şovlar yapmasını sağlayacak.

Anlaşmanın kesin ayrıntıları henüz açıklanmamasına karşın bazı haberlerde anlaşmanın değerinin 100 milyon doları geçebileceği iddia ediliyor.

Etiketler