MATIC, 1.60 doları aştı

MATIC, haftalık kazancını yüzde 20'nin üzerine çıkardı ve 1.60 doları aştı.

MATIC, 1.60 doları aştı

Polygon teknik tablosunda boğa bayrağı görünümü veren formasyonun, yüksek hedefleri işaret ettiği düşünülüyor. Analistler bu yılın sonuna kadar MATIC'in 3.50 dolara kadar çıkabileceğini öngörüyor.

Son bir hafta içinde MATIC'in kazançları yüzde 20'nin üzerinde gerçekleşti ve parite 1.63 dolara kadar yükseldi. Kripto para birimi hali hazırda 1.53 dolar düzeyinden işlem görüyor.

Yükseliş eğilimi, MATIC'in günlük tabloda yaklaşık yüzde 30 oranında artışla bir ayın en yüksek düzeyi olan 1,65 dolara ulaşmasıyla ortaya çıktı.

Tam bayrağa ek olarak MATIC, kripto para biriminin yakında 1,80 dolara ulaşma ihtimalini sunan bir fincan kulp kurulumu mevcut. Altcoinlerin yatay seyirde olduğu dönem içerisinde, MATIC en iyi performansı sergileyen kripto paralardan biri oldu.

Kripto para birimi yakın zamanda Güney Koreli Upbit Borsasında listelendi. Polygon son yükselişiyle piyasa değerini 10 milyar doların üzerine çıkardı.

Dijital varlık kripto para piyasasında 20. sırada bulunuyor. MATIC, mayıs ayı ortasında 2.7 dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmişti.

Etiketler