Mana Coin Nedir? | Mana Coin Yorum | Mana Coin Geleceği

Mana Coin Nedir? Yeni kripto paraları listeleyen Binance Mana Coin geleceği hakkında düşündürmeye başladı. Decentraland (Mana) Coin yorum ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, Mana Coin fiyatları nedir? Mana Coin grafiği ne diyor? İşte detaylar...

Mana Coin Nedir? | Mana Coin Yorum | Mana Coin Geleceği

Mana Coin Nedir? Yeni kripto paraları listeleyen Binance Mana Coin geleceği hakkında düşündürmeye başladı. Decentraland (Mana) Coin yorum ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, Mana Coin fiyatları nedir? Mana Coin grafiği ne diyor? İşte detaylar...

Mana Coin projesi hızla yayılmaya devam ediyor. 2021 yılında piyasaya sunulan Mana Coin geleceği hakkında pek çok kişide merak uyandırdı. Kripto para yatırımcıları Mana Coin geleceği 2022 yılında ne olacak sorusuna cevap arıyor. Hızla yükselen kripto para dünyasında Mana coin grafiği değerlendirilerek Mana Coin fiyatları hakkında fikir yürütülmektedir.

Decentraland (MANA) coin, Metaverse kavramının yaygınlaşması ile birlikte son dönemlerinde en çok yükselen kripto paraları arasında yer almayı başardı. Facebook, Microsoft, Fornite ve Roblox gibi büyük şirketlerin Metaverse alanına yatırım yaptığı bilinmektedir. Bu durum aynı zamanda bir Metaverse Coin’i olan Decentraland (MANA) coin geleceği ile ilgili olarak da heyecan uyandırmıştır. Peki, Decentraland (MANA) coin nedir? Decentraland (MANA) coin yorumları ne diyor? Gelin, hep birlikte bakalım.

Mana Coin Nedir? | Decentraland (Mana) Coin Nedir?

Decentraland Mana Coin, sanal gerçeklik platformu Decentraland’da ürün ve hizmet alımına yönelik olarak kullanılan, merkeziyetsiz bir dijital para birimidir. Mana Coin, dijital varlık tokeni olarak bilinmekte olup Ethereum blok zinciri halkasına dâhildir. Sanal gerçeklik platformu Decentraland’da arsa alım satımı ve inşasına yönelik olarak harcamalarda MANA Coin kullanılmaktadır.

Mana Coin neden farklı? Sorusuna yanıt verecek olursak Mana Coin, Metaverse sanal gerçeklik evreni üzerinde faaliyet gösteren Decentraland dünyasında işlem gören bir coindir. 90.601 ayrı LAND parsel üzerine kurulu olan Decentraland oyun dünyası bu sanal evrenin gelişmesi için MANA karşılığında arsa ve item satışı gerçekleştirmektedir.

Mana Coin Kurucusu Kimdir?

Mana Coin kurucuları, Ariel Meilich ve Esteban Ordano’dur. Decentraland projesi, 2017 ve 2020 yılları arasında Decentraland bünyesinde proje liderliği rolünü üstlenen Ariel Meilich ve BitPay'de yazılım mühendisliği olan Esteban Ordano tarafından ortaklaşa kurulmuştur. Bundan dolayı Decentraland mana Coin kimin? Sorusuna verilebilecek en kısa yanıt Ariel Meilich ve Esteban Ordano olacaktır.

Mana Coin Madenciliği Yapılır Mı? | Decentraland Coin Madenciliği

Mana Coin Madenciliği, diğer kripto paralarda olduğu gibi genellikle “Stake”  yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. Decentraland oyun dünyası üzerinde yatırımcıların arsa ve benzeri ürünler üzerinde işlem yapmış olduğu MANA Coin’in aynı zamanda bazı etkinlikler ile birlikte de yatırımcılarını sevindirmesi bekleniyor. Decentraland üzerinde yapılan bazı sanat sergisi ve aktivitelere baktığımızda kullanıcıların oldukça heyecanlandığını görmek mümkündür.

Mana Coin Güvenilir Mi?

Mana Coin güvenliği, Ethereum blockchain ağı üzerinden sağlanmaktadır. Çünkü Mana token belirtmiş olduğumuz üzere ERC-20 standardı üzerine kurulmuş bir token olup saldırılara karşı korunmak için, binlerce düğümle (node) birlikte çalışan, büyük ölçekli merkeziyetsiz Ethereum blockchain ağına bağlıdır.  Ethereum blockchain ağı üzerinde işlem gören tüm coinlerin güvenlik derecesi ne ise MANA coin güvenliği de bizlere onu yansıtmaktadır.

Mana Coin Hangi Borsada Yer Alıyor?

Mana coin hangi borsada? Mana coin yüksek oranda likiditeye sahip olup 100 farklı kripto para borsası üzerinden işlem görmektedir. Mana coin Ocak 2021 itibarıyla Binance, OKEx ve Coinbase Pro üzerinden işlem görmekteyken en yüksek likidite sunan borsalarda bunlar olmuştur. Bunun yanı sıra Mana coin başlıca; Binance, OKEx ve Coinbase Pro ve Huobi borsaları üzerinde işlem görmektedir.

Decentraland (MANA) coin işlem gördüğü borsalar şunlardır;

1.       Binance

2.       OKEx

3.       Coinbase Pro

4.       Huobi

5.       Gemini Borsası

6.       Kraken Borsası

7.       Mandala Exchange

8.       ZT

9.      WairX

10.  PancakeSwap

11.  FMFW

Mana Coin Yorum

Mana Coin Yorum | Decentraland (Mana) Coin Yorumları

Decentraland Mana Coin yorum değerlendirmesi; Metaverse çılgınlığı ile birlikte piyasada giderek önem kazanan ve sert yükselişler yapan MANA coin daha sonrasında BTC düşüşü ile birlikte tüm piyasaya ayak uydurarak düşüş yaşadı. Çok dik bir yükselen kanalı bulunan MANA coinin yükselen kanalın desteğinde olması yeni alım için imkan tanısa bile kripto paranın stop noktası bir hayli çok yakın. Bu haliyle birlikte pek çok analist tarafından değerlendirmede bulunulan MANA Coin ile ilgili hiçbir yatırım tavsiyesine uymamanızı önermekteyiz.

Mana Coin Yorumları Nedir? | Decentraland Coin Yorum

Mana Coin yorumları üzerinde genel anlamda kullanıcı yorumlarını değerlendirdiğimizde, birçoğunun yeni yeni oluşum gösteren Metaverse kavramı ile birlikte bu coininde yükseleceği yorumu yaptığını görebilmekteyiz. Aynı zamanda Decentraland üzerinden alınan arsa ve itemlerinde MANA Coin ile yapılmasının arzı yükselteceği söylenenler arasında görülmektedir. Peki, diğer platformlarda MANA Coin ile ilgili olarak hangi yorumlar yapılıyor? Gelin, hep birlikte bakalım.

Mana Coin Binance Yorum

Mana Coin Binance yorum kısmına baktığımızda, genellikle MANA Coin’de yaşanan düşüşün Bitcoin’e bağlandığını görmekteyiz. Yatırımcılar ve kripto para takipçileri tarafından yapılan bu yorumların ana hattının ise sanal evreni oluşturduğunu söylemek mümkündür. Birçok kişi Decentraland sanal evren ile birlikte MANA coinin aynı doğrultuda yükseliş ya da düşüş yaşayacağına yönelik olarak fikir beyan etmiştir. Bizler bu tarzda yapılan yatırım tavsiyelerine uyulmamasını önermekteyiz. Ayrıca sizlerde MANA Coin hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Mana Coin Ekşi Yorum

Mana Coin ekşi yorum kısmına baktığımızda, birçok kullanıcının sanal evrenle ilgili olarak düşüncesini paylaştığını görmekteyiz. Bu durum karşısında MANA Coin’in unutularak sanal evrende arsa tartışmalarının sıklık kazandığını söyleyebilmek mümkündür. Bunun en büyük sebebinin ise Metaverse ile birlikte MANA Coin’in ilişkilendirilmesi olduğunu söyleyebiliriz. Bu kapsamda yapılan yorumlara itibar etmeyerek kendi analiz ve stratejiniz ile birlikte hareket etmenizi önermekteyiz.

Mana Coin Geleceği Ne Olur? | Decentraland (Mana) Coin Geleceği

Mana Coin geleceği sanal evren ile birlikte aynı düzeyde gösterilmektedir. Decentraland (Mana) Coin üzerinde birçok analistin ve kripto para yorumcusunun geleceği ile ilgili olarak değerlendirmede bulunmuş olduğunu görmekteyiz. Bir Metaverse coini olarak adlandırılan MANA coin hakkında analistlerin yapmış oldukları değerlendirmelerde, genel anlamda Metaverse kavramının gelişmesi ile birlikte Mana coinin de artış göstereceği ancak Metaverse kavramı üzerinde yaşanan olumsuz gelişmelerinde Mana coinin düşmesine neden olacağı söylenmektedir. Bu aşamada Metaverse coin geleceği ile ilgili olarak neler olacağını bize zaman gösterecektir.

Mana Coin Geleceği | Decentraland Coin Geleceği

Mana Coin geleceği Metaverse çılgınlığı ile birlikte piyasada giderek önem kazanan ve sert yükselişler yapan MANA coin daha sonrasında BTC düşüşü ile birlikte tüm piyasaya ayak uydurarak düşüş yaşamıştı. Ancak BTC düşerken sanal evren kavramına yapılan yatırımlar artıyordu. Bu haliyle analistlerin sanal evren ve MANA coin bağlantısının kısmen çürümüş olduğunu söyleyebiliriz. Bizler bundan dolayı Decentraland (Mana) coin geleceği başta olmak üzere diğer kripto para üzerinde yapılan yatırım tavsiyesine uymanızı önermekteyiz.

Piyasada Kaç Decentraland (Mana) Coin Var?

Kaç adet mana Coin var? Piyasada 2021 yılı Ocak ayı itibariyle 1,49 milyardan fazla MANA token dolaşıma girmiştir. MANA token sayısı 2,19 milyar olan arzın yaklaşık olarak yüzde %70’lik kısmına eş değerdir. MANA tokenin gerçek arzının ise 2,8 milyar MANA olarak belirlendiği bilinmektedir. Decentraland tarafından 600 milyondan fazla MANA token yakılması ile birlikte o dönem içerisinde toplam arzın azaldığı görülebilecektir.

Mana Coin Geleceği

Mana Coin Kazandırır Mı? | Mana Coin Yatırım Yapılır Mı?

Mana Coin Kazandırır Mı? ve Mana Coin Yatırım Yapılır Mı? Sorularına ilişkin olarak sizlere kısa ve öz bir şekilde yanıt verdik. Ayrıca Mana Coin ile ilgili olarak yapılan yorumları da sizlerle paylaştık. Bu aşamada bu soruya yanıt verenlere karşı muhakkak temkinli olarak hareket etmenizi ve grafikler ile tecrübeniz üzerinde bir analiz yaparak kendi stratejinizi oluşturmanızı önermekteyiz.

Mana Coin Projeleri Nelerdir?

Mana Coin projeleri arasında bilindiği üzere en dikkat çekici unsur Decentraland sanal gerçeklik platformudur. Decentraland’da ürün ve hizmet alımına yönelik olarak kullanılan MANA Coin özellikle arsa ve item alımları için tercih edilmektedir. Son dönemlerde birçok kişinin Decentraland sanal gerçeklik oyunu üzerinden arsa ve item alımı gerçekleştirdiğini de söyleyebiliriz.

Mana Coin Fiyatları Ne Kadar?| Decentraland (Mana) Coin Fiyatları

Mana Coin fiyatları anlık olarak değişmekte olup 3,2079 USDT fiyatı ile işlem görmektedir. 43.02₺ üzerinden işlem gören Mana coin fiyatlarına ilişkin işlem hacmi 5,090,425,350.72₺ olarak görülmektedir. Anlık Mana Coin fiyat istatistiği şu şekildedir;

Anlık Decentraland (Mana) Coin Fiyat İstatistikleri;

·         Decentraland Değeri: 43.07₺

·         En Düşük: 42.28₺

·         En Yüksek: 44.29₺

·         Fiyat Değişimi 24h: -0.2729₺

·         İşlem Hacmi 24h: ₺5,090,425,350.72

·         Hacim / Piyasa Değeri: 0.06468

·         Piyasa Hakimiyeti: 0,26%

·         Piyasam Sıralaması: #32

Dikkat: Belirtilen liste 05/01/2022 günü saat: 00:10 üzerinden baz alınarak oluşturulmuştur. MANA Coin fiyat seyri anlık olarak değişebilmekte olup işlem yapacakların güncel fiyatları kontrol etmesi gerekmektedir.

1 Mana Coin Kaç Dolar? | MANA/USDT

1 Mana Coin Dolar fiyatı; 3,2079 Dolar olarak görülmektedir. Belirtmiş olduğumuz MANA/USDT fiyatı anlık olarak seyrini değiştirebilmektedir.

1 Mana Coin Kaç TL? | MANA/TRY

1 Mana Coin TL fiyatı; 43,02 TL olarak görülmektedir. Belirtmiş olduğumuz MANA/TRY fiyatı anlık olarak seyrini değiştirebilmektedir.

Mana Coin Fiyatları Artacak Mı?

Mana Coin fiyatları artacak mı? Sorusuna şuanda net olarak bir cevap verebilmek mümkün değildir. Bitcoin’in zirveyi görmesi ve sonrasında yaşadığı düşüşün tüm kripto paralarda bir etki gösterdiğini görmekteyiz. Bu haliyle birlikte şuanda küçük fiyatlar üzerinde iniş ve çıkış yaşayan MANA coin fiyatları hakkındaki yatırım tavsiyelerine aldırış etmemenizi önermekteyiz.

Mana Coin Grafik | Decentraland (Mana) Coin Grafik

Mana Coin grafik değerlendirmesinde; Mana / USDT:  Yükselen regresyon kanalının iki kere üstüne çıkan ve her seferinde sert düşüşler yaşayan MANA coinde yükselen kanalın dibine kadar gelindiği bir dönemdeyiz. 3.23 desteğinin altında gün kapanışı yapmak Donchain Trendi negatif çalıştırabileceği gibi Birborsa indikatörünün de negatif sinyaller üretmeye devam etmesi hissenin geri çekilmelerine neden olabilir.

Mana Coin Grafik Ne Gösteriyor?

Mana Coin grafik verilerine baktığımızda; Metaverse çılgınlığı ile birlikte piyasada giderek önem kazanan ve sert yükselişler yapan MANA coin, BTC’nin düşmesi ile birlikte kripto para piyasasına ayak uydurarak düşüş trendine girdi. Ayrıca 3.23 desteğinin altında gün kapanışı yapmanın Donchain Trendi negatif çalıştırabileceği yönünde değerlendirmeler yer alıyor.

Mana Coin Teknik Analiz Grafiği

Mana Coin teknik analiz grafik üzerinde değerlendirildiğinde, yükseliş için 3.23  ve 3.89 seviyelerinin geçilememesi durumunda kriptonun daha aşağılardan destek almaya zorlayabilir. Mana Coin Destek ve direnç noktaları ise şöyle sıralanıyor,

Mana Coin Destek Noktası: 2,63 - 2,0 - 1,47 - 0,56

Mana Coin Direnç Noktası: 3,23 - 3,89 - 4,65 - 5,89

Mana Coin Güncel Grafik | Decentraland Coin Grafiği

Mana Coin güncel grafik ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bunun yanı sıra Mana Coin nedir ve ne işe yarar? ile Mana hangi Coin? gibi birçok soruyu sizler için cevaplandırmaya çalıştık. Yazımızda belirtmiş olduklarımız bir yatırım tavsiyesi olmayıp güncel olasılıklar ve yapılan yorumların belirtilmesidir. Sizlerde Mana Coin ile ilgili olarak aklınıza takılanları ve düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar