Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. halka arz oluyor!

Borsa İstanbul'da halka arz çılgınlığı son sürat devam ediyor. Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. halka arz olmaya karar verdi.

Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. halka arz oluyor!

Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. kimdir?

1982 yılında temelleri atılan Makim Makina Teknolojileri, kendi tasarımı olan dalma elektro erozyon tezgahlarının üretim faaliyetleri ile hayata geçti.

Makim Makina Teknolojileri San. Tic. A.Ş. sahip olduğu AR GE ve tasarım odaklı olduklarını dile getirirken. Makim 2007 yılında Halk Bankası ve TOBB istiraği olan KOBİ A.Ş. ile yaptığı ortaklıkla mevcut üretim altyapısını daha da güçlendirmiştir. 

Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. halka arz detayları

21 milyon 280 bin nomimal hisse payının satışa çıkartılması beklenen halka arz 2022 yılının ilk yarısında gerçekleşebilir. Halk Yatırım, Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş.'nin halka arzına liderlik etmesi bekleniyor. 

Şirket payları bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile dağıtılacak, kurumsal yatırımcılara ise oransal dağıtım yöntemini benimseyecek. Ek satış olmadan 21 milyon 280 bin adet hissenin satışa çıkarılacağı bu halka arzda hem kurumsal hem bireysel yatırımcılara sabit fiyattan halka arz çalışma sağlanacak. 

Etiketler