Major coinler ne durumda? Kripto paralarda yaşanan son gelişmeler!

Hız treni yolculuğu devam ediyor. Avax yüzde 12 değer kazanarak yükselişine devam ediyor. Gala düştü: 24 saatte yüzde 9 fiyat kaybı, FBI baskınından sonra: LEO fiyatı tavan yaptı. Önemli kripto paralarda yaşanan gelişmeler.

Major coinler ne durumda? Kripto paralarda yaşanan son gelişmeler!

AVAX fiyatı yüzde 12 değer kazandı

Takip eden alımlar, kripto pazarını nazikçe 2 trilyon dolarlık engelin üzerine çıkıyor. Analizin yapıldığı saatlerde, toplam piyasa değeri yüzde 2,2 artarak 2.075 trilyon dolara ulaştı. En büyük on kripto para birimi arasında AVAX coin, dijital ticaret alanında en büyük sıçramayı yapıyor. Günlük bir karşılaştırmada, AVAX yüzde on iki arttı ve bu nedenle 94 ABD doları olarak fiyatlandırıldı. Avalanche ayrıca en büyük DeFi platformları yarışında da iyi bir rakamda. 

Akıllı sözleşme platformunun kilitlenen toplam değeri, Binance Akıllı Zincirinin (BSC) hemen arkasında on bir milyar ABD dolarının üzerinde genel sıralamada şu anda dördüncü sırada yer alıyor.

Gala yüzde 20 arttı

Gala Token'ın roller coaster yolculuğu devam ediyor. Bir değişiklik için, oyuncular için bir oyna-kazan platformu olarak tasarlanan jeton en üstte. Bugün 16 Şubat itibariyle GALA yüzde 20 değer kazandı. Ancak orta vadede, madeni para için işler iyi görünmüyor.

 Aşk İksiri (SLP) yüzde 30'un üzerinde

 Smooth Love Potion (SLP), blockchain oyunu Axie Infinity'nin bir simgesidir.  Analizlerin yapıldığı esnada kripto para, gün içinde yüzde 30'un üzerinde bir artışla 0,034 dolar civarında işlem gördü. Haftalık bazda, Axie tokeni üç haneli büyüme bile gösteriyor. "Nazik aşk iksiri", blok zinciri oyununda yeni "eksenler", yani hayvanlar yaratmak için kullanılır. Ayrıca yarışmalar yoluyla aşk jetonunu da kazanabilirsiniz. Axie Infinity'den SLP'yi daha nadir hale getirmek için bir güncelleme, mevcut fiyat gelişimi için önemsiz olmamalıydı.

FBI baskınından sonra: LEO kursu çatıya çıkıyor!

Bitfinex hackinde FBI'ın muhteşem el koymasının ardından, LEO gerçek bir fiyat patlaması kaydetti. Borsanın yerel kripto para birimi şu anda yüzde 53 artıda işlem görüyor. Güçlü artış, ABD makamlarının el koymasıyla bağlantılı. 8 Şubat'ta FBI, kripto borsası Bitfinex'e yapılan 2016 saldırısıyla bağlantılı 3,6 milyar dolarlık kripto para birimine el koydu.

 Yatırımcılar yükselişte, Bitfinex teknik incelemesinde hack'ten kurtarılan BTC'nin çoğunu açık piyasada LEO satın almak ve yakmak için kullanmayı vaat ediyor.

Gala düşer: 24 saatte yüzde 9 fiyat kaybı

Gala performansı yok, Gala (GALA), eksi yüzde 9,4'lük bir fiyatla tüm kripto paralar arasında bugünün günlük performansının altını işaret ediyor. Bu yazı yazılırken, GALA dün 0,36 dolardan 0,33 dolara kadar geri çekiliyor. 

 Madeni para ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesinden kilometrelerce uzakta. Kasım 2021'de GALA 0,71 dolardan işlem görüyordu. Gala, oynayarak kazanılan bir madeni paradır. Oyuncular Town Star gibi oyunlar oynayabilir ve kripto para ile ödüllendirilebilir.

Alış 3012.27
Satış 3013.27
Değişim -55.98%
Son Değer 3012.77
En yüksek 3077.91
En düşük 2872.57
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler