Luna'dan Bitcoin'e bir yatırım daha: 100 milyon dolar!

TerraUSD algoritmik stablecoin'ini desteklemek için Bitcoin alışlarını sürdüren Luna Foundation Guard (LFG), 100 milyon dolarlık yeni yatırımını duyurarak bir kez daha dikkat çekti. 230 milyon, 173 milyon ve son olarak 100 milyon dolar!

Luna'dan Bitcoin'e bir yatırım daha: 100 milyon dolar!

TerraUSD algoritmik stablecoin'i için destek arayan Luna Foundation Guard (LFG), peş peşe Bitcoin alım işlemleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta aldığı Bitcoin miktarlarıyla kamuoyu tarafından yakın takibe alınan Luna Foundation Guard (LFG), yeni bir hamleyle yine takipçilerini heyecanlandırdı.

Yapılan resmi açıklamayla 100 milyon dolarlık ek Bitcoin alım işlemi gerçekleştiren Luna Foundation Guard, toplam Bitcoin varlık miktarını ise 42,400 seviyelerine çıkardı. Luna Foundation Guard'a ait Bitcoin'lerin toplam değerinin ise 1,7 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Hedef 100 milyar dolarlık BTC!

Geçtiğimiz hafta paylaşılan verilerle peş peşe 230 milyon dolarlık ve ardından 173 milyon dolarlık Bitcoin alımı gerçekleştiren Luna Foundation, 100 milyon dolarlık ek Bitcoin alımıyla sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Terra’nın (LUNA) kurucusu Do Kwon, Twitter üzerinden kişisel profili aracılığıyla yaptığı açıklamada yapılan işlemi bizzat duyururken, LFG'nin rezervlerini ise kendisi paylaştı. Şirketin rezervlerine bakıldığında ise; 2,25 milyar ABD doları, 1,7 milyar dolarlık Bitcoin, madeni USD olarak da 398,6 milyon dolar olduğu gözlemlendi.

Şubat ayında yapılan açıklamalarla Bitcoin hamlelerini açık bir şekilde paylaşan Terra'nın toplam hedefinin ise 10 milyar dolar değerinde Bitcoin alımı olduğu biliniyor.