Luna coin kurucusu tutuklandı! Luna coin durumu nedir? Luna Coin yorum ve analiz

Luna coin ile ilgili gelişmeler bugün yakından takip ediliyor. Özellikle kurucu tutuklanmasının ardından Luna son durum araştırılmaktadır.

Luna coin kurucusu tutuklandı! Luna coin durumu nedir?  Luna Coin yorum ve analiz

Kripto para yatırımcıları tarafından Luna coin düşecek mi? yoksa Luna coin yükselecek mi? sorusu araştırılmaya başlandı. Özellikle kripto para piyasalarında yaşanan tüm gelişmeler yatırımcıyı olumsuz olarak etkilediği için yakından takip edilmektedir. Bugünde yaşanan bir gelişme piyasanın yakından takip edilmesine neden oldu.

Geçen aylarda yatırımcısına milyarlarca lira kaybettiren Luna coin ile ilgili yapılan değerlendirmeler merakla araştırılmaktadır. Terra yani Luna’nın kurucusu olarak bilinen Do Know hakkında ortaya çıkan iddialar gündemde bomba etkisi yarattı. Luna coin yatırımcıları tarafından gelecek açıklamalar yakından takip edilmektedir.

Luna coin kurucusu tutuklandı!

Luna coin kurucusu Do Kwon, Güney Kore mahkemesi tarafından tutuklandı.

Luna coin durumu nedir?

Luna coin geçen aylarda yaşadığı düşüşle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Geçen aylarda yaşanan düşüş yatırımcısını milyarlarca lira zarara uğratırken bugün yaşanan bir gelişme de coinde olumsuz etki ortaya çıkardı. Uzmanlar tarafından Lunch coinin Luna coinin yerini alıp alamayacağı ve o seviyelere çıkıp çıkamayacağı konusunda belirsizliğin devam ettiğini söylemekte fayda var.

Luna coin yorum ve analiz

Luna coin yorum

Luna coin geçen hafta yüksek hacimli bir hafta geçirmişti. 3 haftadır yaşanan para girişiyle yükseliş yaşayan Luna Coin bugün yarıdan fazla düştü. Tüm zamanların grafiğini incelediğimizde Luna Coin’in bugünden sonra bir süre böyle durgun ilerleyeceğini düşünüyoruz. Bugün yaşanan tutuklama olayı eğer olmasaydı geçtiğimiz hafta uzmanlar tarafından yapılan yorumda teknik görünüm pozitif olarak değerlendiriliyordu. Kurucunun tutuklanmasından sonra %30 oranında değer kaybeden Luna coin olaydan önce 4,30 dolar seviyesinde ilerlerken tutuklama haberinden sonra 3 dolar seviyesine kadar düştü. Birkaç ay önce 100 dolar direncini kırmayı başaran Luna coin yatırımcısına çok kaybettirdi.