LOOKS coin nedir? LooksRare coin

LOOKS coin veya LooksRare coin yatırımcıları ve içerik oluşturucuları ödüllendiren ve bu ödül mekanizmasında katılımı baz alan topluluk esaslı NFT pazarına ait bir kripto para birimidir.

LOOKS coin nedir? LooksRare coin

LOOKS coin nedir?

LOOKS coin nedir veye LooksRare coin nedir sorusu yatırımcıların son zamanlarda dikkatini çeken konulardan biridir. Bu bağlamda LooksRare kripto para platformunda likidite ve etkinlik sağladıkları için kullanıcıları ödüllendiren bir kripto para birimidir. Bazı analistler için LooksRare kripto para birimi şimdiden umut vaat etmeye başlamıştır. Sonuç olarak Binance dahil olmak üzere birçok borsada listelenme olanağına sahiptir. Kullanıcılar donanım cüzdanlarını borsaya bile bağlayabilir. Ancak kripto paranın henüz tahmin edilen hacme ulaşmadığı söylenebilir.

LooksRare sanatçıların yaratıcı varlıklarını takas etmelerine ve satmalarına olanak tanıyan açık kaynaklı bir platformdur. Ayrıca LOOKS coin LooksRare pazarına güç sağlayan takas edilebilir bir jetondur. Bu platform topluluk odaklı bir NFT pazarı oluşturmak için blok zincir teknolojisini kullanır. LOOKS coin bir P2P tasarımdan satışa pazar yeridir. Belirteç mal satın almak ve LookRev'e katkıda bulunmak için kredi kullanmak için kullanılır. Girişimci veya yaratıcı biriyseniz sosyal medya kanallarınızda LOOKS jetonunu tanıtarak airdrop'a katılabilirsiniz. Ayrıca LOOKS airdropuna katılmanın birçok avantajı vardır.

LOOKS coin projesi

LOOKS coin projesi kapsamında LooksRare platformu değiştirilemez bir belirteç pazarıdır. Görevi Ethereum blok zincirindeki tüm NFT koleksiyonlarını endekslemektir. Airdrop platformun kullanıcılarını ve yaratıcılarını yerel yardımcı program belirteçleri olan LOOKS belirteçleriyle ödüllendirmektedir. Ayrıca bu konu bağlamında belirtmek gerekir ki OpenSea üzerinden 3ETH veya daha fazla işlem yaptıysanız airdrop için de hak kazanabilirsiniz.

looks coin

LOOKS coin yorum

LOOKS coin yorum, LooksRare coin yorum ve LOOKS yorum kavramları yatırımcıların ve kullanıcıların araştırma yaparken farklı bilgilere erişim sağlamak amacıyla kullandığı kavramlardır. Bu kapsamda LooksRare platformunun birkaç benzersiz özelliği vardır. Zincir üstü arama motoru kullanıcıların yaratıcı varlıkları aramasını sağlamaktadır. LooksRare platformu NFT yeteneklerine ek olarak blok zinciri tabanlı bir ara yüz entegre etmiştir. Bu kullanıcıların alışveriş yaparken LOOKS kazanabileceği anlamına da gelmektedir. Ayrıca LOOKS belirteci birden fazla para birimiyle işlemleri kolaylaştıracaktır. Bu yeni teknoloji yatırımcıların dijital ürünleri diğer para birimleriyle satmasına olanak tanımaktadır.

LooksRare Ethereum üzerinde LOOKS belirtecini kullanan yeni bir NFT pazarıdır. Tek bir varlığı ödüllendirmek yerine LOOKS token stakerları işlem ücretlerinin %100'ünü kazanmaktadır.

LooksRare coin nedir

LOOKS coin geleceği

LOOKS coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki LOOKS belirteci topluluk odaklı bir NFT pazarı olan LooksRare'e güç vermektedir. Kullanıcılar NFT'leri alıp satarak LOOKS jetonları kazanabilir. Devrim niteliğindeki modeli kullanıcılarının staking yoluyla LOOKS kazanmasını sağlamaktadır. LooksRare coin yenilikçi özelliklerine ek olarak içerik oluşturuculara anında telif hakkı ödemeleri de sunmaktadır. Platform ayrıca alıcıların ve satıcıların karışık LOOKS ve NFT'leri kullanarak alışveriş yapmalarına olanak tanır.

LooksRare belirteci pazara katılmak için LOOKS belirteçlerini paylaşan kullanıcıları ödüllendiren yerel bir NFT platformudur. Diğer NFT platformlarından farklı olarak LOOKS Token çok çeşitli NFT'leri ve kripto para birimlerini desteklemektedir.

LOOKS coin hangi borsada bulunur?

LOOKS coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde altcoin olması nedeniyle bulunmama olanağına sahiptir. Gate.io öne çıkan kripto para borsası olmaktadır. Borsalarda LOOKS coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

LOOKS coin grafik

LOOKS coin grafik başlığı adı altında 1 aylık LOOKS coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

looks coin grafik

LOOKS coin hedef fiyatı

LOOKS coin hedef fiyatı 4 Dolar seviyelerinde seyretmektedir. Öngörülerin benzer seviyelerde ilerleyeceği öne çıksa da çeşitli risk ve değişkenlerin belirsizliklere yol açabileceğini hesaba katmak önem arz etmektedir. Bu kapsamda yatırım yapmadan önce risk analizi yapmak süreç yönetimi açısından fayda sağlayacaktır.

LOOKS coin ne kadar?

LOOKS coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

LOOKS coin kaç dolar?

LOOKS coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 LOOKS coin dolar bazında 3,6 dolar olarak belirtilebilir.

LOOKS coin kaç TL?

LOOKS coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 LOOKS coin TL bazında 48,4 TL olarak belirtilebilir.

LOOKS coin değerleri nelerdir?

Toplam Arz: 200,000,000

Hacim: 2,288,594,574 TL

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.