Kuruluş Osman Mari öldü mü? Mari diziden ayrıldı mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan Kuruluş Osman’da bu akşam yaşanan olaylar hemen herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Kuruluş Osman Mari öldü mü? Mari diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman Mari öldü mü? Mari diziden ayrıldı mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan Kuruluş Osman’da bu akşam yaşanan olaylar hemen herkesin ilgisini çekmeyi başardı. ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman dizisinde Nikola ve Mari arasında yaşanan olaylar dikkatleri çekmeyi başardı. Sevilen dizinin başarılı oyuncusu Mari’nin ölüm ölmediği araştırılmaktadır. Kuruluş Osman Mari öldü mü? Mari diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman Mari kimdir?

Kuruluş Osman Mari karakteri reyting rekorları kıran dizide Kosses’in kardeşi karakterini canlandırmaktadır. Harmankaya Tekfuru’nun kardeşi olarak da bilinen Mari karakterini Şeyma Korkmaz canlandırmaktadır.

Şeyma Korkmaz kimdir?

Kuruluş Osman Mari öldü mü? Mari diziden ayrıldı mı? - Resim : 1

20 Aralık 1988 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Şeyma Korkmaz, ilkokulu Eskişehir’de tamamlamıştır. Daha sonra Çanakkale’ye yerleşerek 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamlamıştır. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde bitirdi. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Pek çok dizide ve filmde rol alan Şeyma Korkmaz 2011 yılında Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle oyunculuğa adım attı.

Kuruluş Osman Mari öldü mü?

Kuruluş Osman Mari öldü mü? Mari diziden ayrıldı mı? Sorusu en çok araştırılan konular arasında yer almayı başardı. ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman dizisinde Mari karakterini bildiğiniz gibi Şeyma Korkmaz canlandırıyordu. Kuruluş Osman Son Bölüm de Tekfur Nikola, Mari’yi yaralıyor. Peki, ama Kuruluş Osman Mari ölüyor mu?

Kuruluş Osman Mari diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman diziden ayrıldı mı? Kuruluş Osman son bölüm fragmanınında İnegöl Kalesine giren Turgut Bey’in Mari’yi kurtaracağı düşünülmektedir. Kuruluş Osman Mari’nin dizide ağır yaralanacağı tahmin edilmektedir. Henüz Mari'nin diziden ayrılıp ayrılmadığı bilinmemektedir.