Kriptoda parti devam ediyor!

Kriptoda parti devam ediyor!

Kriptoda parti devam ediyor!

Kripto paralarda yaşanan ve ne zaman biteceği kestirilmesi imkansız hale gelen boğa rallisi sürüyor!

* Her biri adeta birbiriyle yarışan alt coinlerde son haftanın en gözde ismi ''Market Cap'in'' gedikli ikincisi Ethereum'dan geldi.

* Ethereum 358 milyar dolarlık piyasa değeri ve Nisan ayında yatırımcısına sağladığı  yüzde 50'nin üzerinde getirisiyle dikkat çekmeye devam ediyor. 

* Öte yandan XRP'de 10 centlik yükselişin ardından trendine geçti demek şimdilik yanlış olmaz.

* Haftaya çok hızı başlayan bir diğer alt coinse LİNA! Lina haftanın henüz ilk 10 saatine yüzde 21 artış göstererek marketin ilk günden en çok kazandıran coinleri arasına giriş yaptı.

* Alt coinlerde TSİ 10:10 sıralarında en çok kazandıran bir başka coinse PNT günde yüzde 10 değer kazancı ile başlayan PNT şu an 2.01 dolardan işlem görmeye hacimli şekilde devam ediyor.

* LSK! Projesi ile son zamanların en çok dikkat çeken alt coinlerinden olan LSK güne yüzde 9.50 değerinde sert bir yükseliş ile başladı.

* Şimdi sırada haftanın en enterasan coini Taco Finance (TACO) sebebi ise birçok markette henüz yeni listelenmesine rağmen rekorlar kırmaya devam ediyor olması.Son 10 saat içinde yüzde 1785 değer kazanan TACO'da işler şimdilik yolunda gidiyor...

Elbette tüm Market Cap Taco gibi değil... Peki ya düşenler? Hafta açılışının hemen ardından en çok düşen 5 coin ise şöyle 

* ZBG TOKEN! yüzde 99.55 değer kaybı ile adeta değerini sıfırlamak üzere!

* Crypto Village Accelerator (CVA)  tam  olarak yüzde 92.4 değer kaybederek kıyıya vurmak üzere yeni yatırımcılar beklemek zorunda.

* TriumphX (TRIX) yüzde 86 dan fazla değer kaybı ile kaybedenler kulübüne 3.sıradan giriş yapıyor.

* Brosispay (BSPAY) Neredeyse kimse tarafından değer göremeyince serbest düşüş ile birlikte yüzde 75 değer kaybeden Brosispay başarısız bir proje gibi görünmeye şimdiden başladı.

* Spore Finance (SPORE) Aynı Brosispay gibi yine yatırımlarda başarılı olamayan hacimsizlikleri yüzünden hızlı düşüp, hızlı yükselen bir alt coin daha SPORE! yüzde 53.17 değer kaybı yaşayan SPORE satın alınmayı bekleyen sert düşmüş coinler listemizde!

Birçok borsada birçok kriptoyu satın almak mümkün peki hangi strateji sizin için uygun? Hızlı giden bir trene hangi vagondan olursa olsun binip ne zaman duracağını beklemek mi?

Yoksa serbest düşüşe geçmiş bir yatırım enstrümanını havada tutmaya çalışmak mı?

 BirBorsa / Cem Arslan

Etiketler