Kripto paraların karanlık yüzü

Bursa'da iki gündür izlerine ulaşılmaya çalışılan kardeşlerin cesetlerine ulaşıldı. Ölüm sebepleri olarak kripto paralarda ettikleri büyük zararına katlanamadıkları düşünülüyor.

Kripto paraların karanlık yüzü

Bursa'nın Kestel ilçesinde kafeterya işleten 34 yaşındaki Hasan Karacan ve 31 yaşındaki kardeşi Hüseyin Karacan kardeşler, iddiaya göre kripto para sektöründe yapmış oldukları yatırımlarda çok miktarda zarar etti.

Kripto paraların karanlık yüzü - Resim : 1

Kripto krizi intihara sürükledi iddiası

Sabah' Gazetesinden, Remzi Yılmaz'ın haberine göre; Bu durumu çevresindekilere ileten kardeşler, "İznik Gölü'nde intihar edeceğiz" dedikten sonra, evvelki gün bir arkadaşlarına kendilerini İznik'e götürtüp ortadan kayboldu. İki kardeşe ulaşamayan aileleri, jandarmadan yardım istedi.
Bunun üzerine İznik Jandarma Komutanlığı'na bağlı bot timleri ve AFAD ekipleri, balık adamların da desteği ile gölde arama çalışmalarına başladı.

Önce Kıyafetleri Sonra Cansız Bedenleri

Önce göl kıyısında kardeşlere ait kıyafet ve cüzdanları bulan ekipler, dün de cansız bedenlerine ulaştı. Acı haberi alan yakınları, sinir krizleri geçirdi. Balık adamlar tarafından gölden çıkarılan cesetler, otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.

 Sabah

Etiketler