Kripto paraların geleceği belirleniyor! Bitcoin yükselecek mi düşecek mi?

Kripto paraların geleceği belirleniyor. Ethereum ve Bitcoin’in kaderini belirleyecek tarih belli oldu! Bitcon yükselecek mi düşecek mi?

Kripto paraların geleceği belirleniyor! Bitcoin yükselecek mi düşecek mi?

Kripto paraların geleceği belirleniyor. Ethereum ve Bitcoin’in kaderini belirleyecek tarih belli oldu! Bitcon yükselecek mi düşecek mi? Sorusunun cevabından yazımızda sizler için bahsettik. Amerikalı Temsilciler Meclisi Kripto paraların ya ipini çekecek ya da yoluna devam edecek. İşte, kritik tarih…

Kripto para piyasasının merkezi olan Amerika Birleşik Devletlerinde finansal gelişmeler kripto para piyasasını doğrudan etkilemektedir. Bu sebeple Amerika Birleşik Devletleri içerisinde olan gelişmeleri yakınen takip edip sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz. Amerika Birleşik Devletlerinden gelen son habere göre bitcoin için kritik tarih 8 Aralık olarak belirlendi.

O tarihe dikkat! Bitcoin yükselecek mi düşecek mi?

Bitcoin yükselecek mi düşecek mi? Amerika Birleşik Devletlerinde 8 Aralık 2021 tarihinde yapılması planlanan Temsilciler meclisi toplantısının ana konusu şüphesiz dijital paralar olacaktır. Bu nedenle ABD’nin kripto para konusunda popüler şirketlerinin CEO’ları da toplantıya katılacak. Kripto paraların ABD genelinde ve dünyada giderek yaygınlaştığını ve yaygınlaşmaya devam edeceğini belirten Waters, kripto para piyasasında aktif olan şirketlerin CEO’larını da çağırdı. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaları incelediğimizde işin ciddiyetini görüyoruz.

Kripto paraların geleceği belirleniyor! Bitcoin yükselecek mi düşecek mi? - Resim : 1

Temsilciler meclisi toplantısından olumlu bir karar çıkarsa eğer kripto para piyasasının yukarı yönlü hareket edeceğini düşünüyoruz. Fakat eğer toplantıdan olumsuz bir karar çıkarsa kötü bir senaryo yaşanacağı da düşünülmektedir. Bildiğiniz gibi ABD, Hindistan ve Çin’de yaşanan gelişmeler de kripto para piyasasını önemli oranda etkilemektedir. Bazı uzmanlar kripto paralar için set yatırımlar olacağını ve her duruma hazırlıklı olunması için CEO’ların davet edildiğini ifade etse de olumlu hava estiren uzmanlara göre kripto para piyasasının kısa süre içerisinde düşse bile tekrar yükseleceğini belirtmekte ve bu piyasanın dalgalı ilerleyeceği düşünülmektedir. Özellikle bitcoin piyasasının en önemli coinleri arasında yer alan Ethereum için de dönüm noktası 8 Aralık demek doğru olacaktır. 8 Aralık tarihi önemli bir tarih olduğundan dolayı Temsilciler meclisi toplantısından çıkacak karar tüm yatırımcılar tarafından merak edilmektedir. Siz de eğer kripto para yatırımcısıysanız bu toplantıyı dikkate almalı ve çıkan kararları takip etmelisiniz. Toplantıdan çıkacak olan olumlu ve olumsuz kararları sizlerle an be an paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalarak öğrenebilirsiniz.