Kripto para fiyatları, Bitcoin liderliğinde toparlanmaya başladı

Kripto paraların özellikle Bitcoin'in global ölçekte giderek daha fazla kabul görmeye başladığına yönelik haberler kripto para fiyatlarını bugün de yukarı çekiyor.

Kripto para fiyatları, Bitcoin liderliğinde toparlanmaya başladı

Kripto paraların ve özellikle de Bitcoin'in küresel ölçekte günden güne daha da kabul görüyor olması sebebiyle kripto para fiyatları bugün de pozitif seyrediyor.

Bitcoin'in El Salvador'da yasal para birimi olarak kabul edilmesi, Coinbase'in ABD'de Bitcoin teminatıyla nakit kullanımını genişletme kararı, ForUsAll'un müşterilerine ödemelerin yüzde 5'ine kadar olan kısmını Bitcoin ve diğer kripto paralarla yapabilme fırsatı sunması gibi gelişmeler fiyatların yükselişinde etkili oldu.

Interactive Brokers'ın yaz döneminde platformunu kripto para işlemi yapmaya uygun hale getirecek olması ve Invesco'nun kripto para borsa yatırım fonu kurma planı da kriptolardaki yükselişte etkisi olan durumlar arasında yer alıyor.

Bitcoin fiyatı şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 0,67 artışla 37.647,36 dolardan işlem görüyor. Ethereum ise yüzde 2,60 değer kaybıyla 2544 dolar seviyesinde yer alıyor.

Etiketler