Kripto Para balinaları 35 Milyar adet Shiba Inu (SHIB) satın aldı

Kripto para balinalarının 35 milyar tane Shiba (SHIB) satın almalarının ardından kısa vadeli yatırımcıların çoğu pozisyonlarını düşürürken bir çoğu da piyasayı terk etti.

Kripto Para balinaları 35 Milyar adet Shiba Inu (SHIB) satın aldı
 

Kısa vadeli yatırımcılar pozisyonlarını düşürdü ve çoğu piyasadan çıktı. Bu sebeple Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere bazı altcoinler Bitcoin‘e (BTC) kıyasla daha büyük düşüş yaşadı.

Piyasa düzeltmesiyle Shiba Inu yüzde 16 değer kaybederken ilk şokun ardından geçen sürede kendisini toparlamasını bildi.

 Newegg, Ödemelerde Shiba Inu (SHIB) kullanılmasına izin verirken. Dün gerçekleşen satış işlemlerinin sonrasında SHIB, bir günde yaklaşık yüzde 30 dolaylarında değer kazansa da günü yüzde 15’lik bir düşüşle kapattı. Token dünden beri kısa bir değer aralığında hareketlerini sürdürmekte.

Kripto piyasalarında bütün bu gelişmeler yaşanırken bazı kripto balinaları büyük miktarlarda SHIB satın alımına ise hız kesmeden devam etmekte.

Bir kripto balinası 35 milyar SHIB satın alsa da piyasa buna tepki göstermedi ve hacim göstergesi incelendiğinde hem alım hem de satım baskısı azaldığı için varlığın volatilitesi de düşük bir oranda seyretmeye devam etmekte.

Etiketler