Kripto milyarderinden Ethereum açıklaması: Başlangıçta sorun olabilir

Bir süredir Ethereum ile ilgili tartışmalar devam ederken ünlü kripto para milyarderinden flaş Ethereum açıklaması geldi.

Kripto milyarderinden Ethereum açıklaması: Başlangıçta sorun olabilir

Dünyanın gelişmiş kripto para borsaları arasında yer alan FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried bildiğiniz gibi tam bir kripto para milyarderi. Milyarder tarafından yapılan Ethereum açıklaması dikkatleri çekti. Bildiğiniz gibi bu hafta kripto para borsaları için önemli bir hafta.

Merge güncellemesi sistemi değiştirecek!

Ethereum Merge

Kripto para borsasının önemli bitcoinleri arasında yer alan Ethereum’un Merge güncellemesi bu hafta gelecek. Gelecek güncellemeyle beraber de Ethereum ağında ciddi değişiklikler olacağı düşünülmekle beraber ayrıca PoW sisteminden PoS sistemine geçiş yapılacak. PoW sistemi iş yükü iken PoS sistemi varlık sistemi. Bu geçişin başarı katacağı aşikar.

Merge güncellemesinden sonra açıklama yapan kişilerden biri de FTX’in CEO’su Sam Bankman Fried oldu. Başarılı kripto para milyarderi verdiği bir röportajda ilk etapta biraz aksaklıklar olacağını dile getirdi. Kripto para milyarderi Sam Bankman-Fried tarafından:

Uzun sürede güncellemenin Ethereum için heyecan verici olduğunu düşünüyorum. Bu güncelleme bana göre daha hızlı ve daha ucuz işlem yapma imkanı da tanıyacak. Büyük bir geçiş olacağı için tüm büyük geçişlerde başlangıçta sorun olabilir. Bu sorunlar gelip geçici dedi.

Yapılan açıklama sorunsuz geçiş bekleyen yatırımcıyı tedirgin etse de pek çok analistin görüşünü incelediğimizde Ethereum’un değer kazanacağına kanaat getiriyorlar. Elbette kripto para borsasında bir dalgalanma oluyorsa bu durum Ethereum’u da etkilemektedir.