Kripto büyüme tüm hızıyla devam ediyor!

Kripto büyüme tüm hızıyla devam ediyor. Kripto fonlarına sağladığı getiriler sayesinde güven gittikçe artıyor.

Kripto büyüme tüm hızıyla devam ediyor!

Kripto para piyasasındaki durdurulamaz yükseliş devam ediyor. 

Kriptoda uçuk kazançlar sağlandıkça insanlar kriptoya olan hayranlığı ve piyasaya getirdiği para artmaya devam ediyor neredeyse tüm coinler bundan 4 ay önceki fiyatından 2 kat fazla bu yükselişin devam edeceğini düşünen on binlerce insan paralarını kripto borsalarına ya da çeşitli kripto fonlarına yatırmaya devam ediyor.

Bu denli para girişi olduğu sürece BTC (Bitcoin) dominance pozitif yönlü hareketlerine devam ettikçe piyasada da pozitif yönlü hareketleri görmek çok mümkün.

Kripto piyasasında analisler Nisan ayının sonuna kadar Bitcoin Dominansının 54 temasına sağlıklı ulaşması söz konusu olursa mega boğa rallisi beklentilerinin devam ettiğini dile getirdiler.

Şimdiye kadar ciddi rallileri dönem dönem yaşadık bunlara örnek olarak ETH ,DOGE, CHZ , BTT , ADA , HOT , XRP, NEO , ENJ vb. coinler gösterilebilir. Örnekteki alt coinler ralli süresince kimisi iki kat değerlenirken kimisi yüzde 800 ile yüzde 1000 arasında değer kazandı.
Piyasada hala çok fazla ralli yaşamamış altcoin olduğunu düşünürsek olası bir mega boğada bu hareketi tamamlamamış altcoinlerden de bu hareketi görmemiz hala mevcut ihtimaller arasında güçlü şekilde yerini koruyor.

 Kripto para fonlarına giriş ilk çeyrekte 4,5 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Geçen yılın son çeyreğinde kripto para fonlarına 3.9 milyar dolar para girişi ile geçen yılın rekorunu kırmıştı.

Etiketler