Koç erkeğini elde etmek için ipuçları

Koç burcu herkes tarafından inatlığıyla bilinen bir burçtur. Peki, Koç erkeğini elde etmek için ipuçları nelerdir?

Koç erkeğini elde etmek için ipuçları

Bu hareketli burç erkeğini elde etmek sanıldığı kadar kolay değil. Ancak herkesin kalbine giden bir yol olduğu gibi koç erkeğinin de kalbine giden bir yol var. Dur durak bilmeyen bu adamın kalbini kazanmak ve koç erkeğini elde etmek muhteşem bir aşka adım atmaktır.

Doğal kadınları sever

O, her zaman doğal kadınlardan hoşlanır. Abartılı kıyafetler, çok yüksek topuklu ayakkabılar,  ağır makyajlar yapan kadınlar ona itici gelir. Koç burcu erkekleri spor şıklıkları severler. Son derece rahat, sportif bir o kadar çekici giyinen kadınlar çekim alanlarındadır. Bununla beraber rol yapmayan kadınlara ilgi duyarlar. Kendi gibi olan ve böyle davranan kadınların şansı her zaman daha yüksektir.

Kovalayan değil kaçan olmalı

Koç erkeğini elde etmek için ipuçları - Resim : 1

Koç burcu erkeği doğası gereği savaşmayı sever. Savaşmadan elde ettiği hiçbir şeyle ilgilenmez ve bunlar onu mutlu etmez. O kovalamak, yakalamak için çabalamak yani savaşmak ister. Onun savaşmasına izin vermek gerek. O savaşmaya başladığında kadına her yaklaştığında haz duyar. Her bir galibiyetinde o kadına karşı ilgisi artar. Koç erkeğinin gücünün azaldığı ve yorulduğu noktada ona ‘evet’ denirse bunu kendi başarısı sanır. Kolay yakalanmayan, kaçmasını bilen kadınlar koç erkeğini elde etme şansına sahiptir.

Kontrol sizde

Koç erkeğini elde etmek için ipuçları - Resim : 2

Koç erkeğini elde etmek için anahtar sözlerden biri kontrolün onda olduğunu söylemektir. İlişkilerinde kontrolü elde tutmayı seven, ilişkiye yön vermek isteyen ve başkasının kontrolünü asla kabul edemeyen koç erkekleri bu anahtar sözcükten çok etkilenirler. Burada önemli bir husus var. Kontrolün onda olduğunu hissettirmek onun otoritesini sağlamlaştırır. Ancak kendini sorgusuz sualsiz onun kollarına bırakan bir kadından da asla etkilenmez. Burada o dengeyi yakalamak önemlidir. Onun otoritesini sarsmadan onun yenilmez tavırlarına eşlik etmez, güçlü bir duruş sergilemek ve kararlı olmak gerekir. Bu denge yakalanırsa onun elde etmeye bir adım daha yakınlaşmak mümkün olur.

İma etme, İfade et

Koç erkeğinin en sevmediği şeylerden biri imalardır. O her zaman direkt olarak iletişim kurmaktan yana olduğu için karşı tarafın imalarla derdini anlatmaya çalışması onu sıkar. Zaten bu tarz imalardan da hiçbir şey anlamaz, anlamaya çalışmaz. Bu yüzden direkt ve net olunmalıdır. Bu şekilde koç erkeğiyle çok daha sağlıklı bir ilişki kurulur. Koç erkeği her şeyi açık bir şekilde konuşabildiği kadınlara karşı her zaman daha özel hisler besler.

Özgür bırak ve daraltma 

Koç erkeğini elde etmek için ipuçları - Resim : 3

Bir koç erkeği özgürlüğünün kısıtlanmasına katlanamaz. O doğuştan özgürdür. Hiçbir kadının müdahalesine boyun eğmez. Müdahaleci kadınlarla da birlikte olmaz. Bu yüzden özgürlüğüne dokunulmamalıdır. O dışarı çıkacak, arkadaşlarıyla zaman geçirecek, yeri geldiğinde kamp kurmak, tırmanış yapmak gibi çeşitli etkinliklere dahil olacaktır. Tüm bunlara saygı duyan bir kadın koç erkeğini çok etkiler. Tabi ki o özgürlüğünü yaşarken kadının da kendi çevresiyle zaman geçirmesi ve özgür bir yaşamı olması onu daha da cezbeder.