Kalekim halka arzı gerçekleştiriliyor

Kalekim halka arzı gerçekleştiriliyor

Kalekim halka arzı gerçekleştiriliyor

Kale Kimya Kimdir?

Türkiye yapı kimyasalları sektörünün şirketlerinden Kalekim, şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için SPK’ya başvuruda daha önce başvuruda bulunmuştu. 1973 yılında Kale Grubu bünyesinde seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları üretimi ile faaliyetine başlayan Kalekim, bugün inşaat sektöründe kullanılan ısı ve su yalıtımı ürünlerinden dekoratif sıva ve boyaya, zemin çözümlerinden her türlü yapı kimyasalını da kapsayan geniş bir yelpazede üretim yapıyor. 

Kalekim halka arzında H. İbrahim Bodur Holding'in 15 milyon TL nominal bedelli 1,5 milyar adet B grubu hisse halka arz edilecek. Fazla talep gelmesi halinde 4,5 milyon TL nominal bedelli 450 milyon adetlik A grubu hissenin de ek satışının gerçekleşebileceği belirtildi. Halka arzda 1 TL nominal değerli pay 13,75-14,75 TL fiyat aralığından satışa sunulacak.

Kale Kimya'nın yönetim kadrosunda kimler var? 

Dr. İbrahim Bodur 
Zeynep Bodur
Osman Okyay
Tarık Özçelik

Kalekim Arz Talep Toplama Tarihi Ne Zaman? 

Kalekim Talep Toplama Tarihi 6-7 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ve bireysel yatırımcılara eşit şekilde arz edilecek. Kurumsal alımların ise oransal yapılacağı belirtildi.

Kalekim Arz Fiyatları Hangi Fiyattan gerçekleşecek?

Hisse başına 13,75-14,75 lira fiyat aralığıyla  talep toplayacak.

Arz Hangi Aracı Kurumlardan Alınabilecek?

AK Yatırımın öncülüğünde tüm aracı kurumlardan alım mümkün.

Etiketler