Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar

Burç yorumları hemen herkes tarafından ömrü hayatında bir kere de olsa araştırılmış bir durumdur. Biz bugün sizlere en zeki burçlar sıralamasını yapacağız.

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar

Bazı burçların kafası zehir gibi çalışırken bazısı o kadar zeki olmamaktadır. Bildiğiniz gibi yıllardır insanların kaderini belirleyen ve karakterini belirleyen gökyüzündeki cisimler gündelik hayatınızı da etkiler. Diğer taraftan başarılı astrologlar tarafından zaman zaman bazı araştırmalar yapılmaktadır. Bu araştırmalardan biri de en zeki burçlar oldu. Öyle ki başarılı astrologlar tarafından zeki olduğu düşünülen burçlar sıralandı. İşte, kafası zehir gibi çalışan en zeki burçlar…

En zeki burçlar sonunda listelendi. Bildiğiniz gibi burçlar sizin doğum tarihinize göre belirlenmekle beraber zekanızı da etkilemektedir. Bazı astrologlar tarafından yapılan araştırmalar kapsamında doğum tarihlerinin zeka seviyeleriyle ilgisi olduğu savunuldu. Yapılan araştırmalar sonucu en zeki burçlar sıralandı. Aslında en zeki burçlar arasında Kova, Başak, Oğlak, Akrep ve İkizler bulunmaktadır. Elbette belli başlı bazı özellikleri onların zekasını ve bilgisini ön plana çıkarmaktadır. Eğer sizde bu burçlar arasında yer alıyorsanız zekiler arasındasınız desek yeridir. Genelde bir projeye ya da problem çözmeye odaklanmaktan mutlu olan bu burçlar oldukça dahidir. Yüksek bir zekaya ve yaratıcı bir beyne sahip olan bu burçların zekası zehir gibi çalışmaktadır. İşte, başarılı astrologlara göre en zeki burçlar…

Kova Burcu ( 20 Ocak – 18 Şubat)

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar - Resim : 1

Kova burcu en zeki burçlar sıralamasında ilk sırada yer almaktadır. Hemen hemen her şeyi entelektüel olarak düşünen kova burcu kendinden bazı zaman uzaklaşabilir. Hayatlarına aldığı kararlarla ilgili bazı sorunlar yaşadığı zaman kısa sürede çözümcü davranırlar. Her daim dengeli, yaratıcı ve olaylara karşı soğukkanlı davranışıyla bilinirler. Geniş fikirleri ve özgün düşünceleriyle ön plana çıkan Kova burcu ispatlı, delilli hareket ederler. Aslında kendileriyle boy ölçüşebilmek için alternatif bakış açıları ararlar. Fakat bunu bulamadıkları için hep içlerinde bir ukte kalır. Kova burcu eğitim hayatında da her daim başarılı olarak ön plana çıkmıştır.

Başak Burcu ( 23 Ağustos – 22 Eylül)

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar - Resim : 2

Başak burçları her daim farklı bakış açılarıyla ön plana çıkmasıyla bilinir. Herkesin ilgilendiğinden daha farklı şeylerle ilgilenmesiyle ön plana çıkan Başak burçları her daim çözülmeyeni, yapılmayanı ve bilinmeyeni düzeltmeyi severler. Sürekli olarak zihinleri dolu olan Başak burçları kişisel bakımına önem veren biri olduğundan dolayı her sorunları da tek başına çözmeye çalışır. Kendileriyle övünmeyi sevmeseler de yaptıkları işlerle ve düşünceleriyle ön plana çıkarlar. Sürekli düşündüklerinden dolayı Başak burcunun çözemediği çok az şey olmaktadır. 

Oğlak Burcu ( 22 Aralık – 19 Ocak)

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar - Resim : 3

Karar verirken mutlaka Oğlak Burcundan fikir almanızı tavsiye ederiz. Oğlak burçları akıllı karar vermenize yardımcı olacak harika bir arkadaştır. Hem kesin hem de dikkatli verdiği kararlarla ön plana çıkan Oğlak Burcu farklı düşünceleriyle ön plana çıkarlar. Koyduğu hedeflere ulaşma konusunda hareket ederken kendilerine de her daim yüksek hedef koyar ve bu hedef sonucunda karşılaşacağı sonuçları düşünürler.  Oğlak burçları her daim zeki olmasıyla bilinmekle beraber beyinlerini en iyi şekilde kullanabilirler. Hayatları boyunca yeni şey öğrenen Oğlak burçlarının hayatında vazgeçmek yoktur. Bir hata yaptıkları zaman o hatadan ders alarak uyum sağlarlar.

Akrep Burcu ( 23 Ekim – 21 Kasım)

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar - Resim : 4

Akrep burçları her daim zekası ve sezgileriyle ön plana çıkmakla beraber algısal yönü de gelişmiş bir burçtur. Hem akıl yürütmesi hem de duyularından aldığı bilgilerle bilinen Akrep burcu duyularıyla hareket ettiğinden dolayı her daim çok hızlı şekilde hareket etmekle beraber hiçbir zaman bilgi yönünden kendini yeterli hissetmez. Diğer insanlarla arasında uçurum denecek seviyede bilgi farkı olduğundan dolayı onu dolandırdığınız zaman hemen anlayacak ve yüksek zekasıyla size karşı duracaktır.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs – 20 Haziran)

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar - Resim : 5

Eğer biz ikizler burcuyla arkadaşlığınız varsa yapmanız gereken tek şey onun konuşmasını dinleyerek fikirlerine saygı duymak. Burçlar arasında en hızlı düşünen ve bilgilerini en hızlı şekilde yaymayı başaran balık burçları yetenekleriyle bilinir. Genelde dahice düşünmesiyle beraber başarılı bir mizah anlayışı sayesinde komikliğiyle de ön plana çıkar. Bildiğiniz gibi yalnızca yüksek IQ’a sahip olan kişiler komik insanlardır. Yaratıcılığıyla, etkileyici düşünceleriyle ve becerileriyle kolayca arkadaş edinen ikizler burcunun ah bir de kararsızlığı olmasa başka bir şeye gerek yoktur.

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Kafası zehir gibi çalışan burçlar! İşte, en zeki burçlar - Resim : 6

Süper zeka, süper yaratıcılık ve harika hayal gücü. Hayal gücü sayesinde ön plana çıkan balık burcu duygusallığı olmasa aslında daha emin adımlarla ilerleyebilirler. Balık burçlarının aklında o kadar çok fikirleri vardır ki bu fikirlerle bazen boğulabilirler. Balık burçları karşısındaki kişilere karşı duyarlı olmasıyla bilinmekle beraber başkasının ne düşündüğüne de önem veren bir burçtur. Duygusal yönden zekiliğiyle bilinen balık burcu, karakteri oldukça yumuşak ve iyi bir insan olma yolunda adım atan bir burçtur. Eğer sizin de bir balıkla arkadaşlığınız varsa ona sahip çıkmanız önemlidir.