Kademeli normalleşme piyasalarda da gerçekleşecek mi?

1 Haziran'dan itibaren tüm Türkiye kademeli şekilde normalleşme planlarını kurmaya başladı peki para piyasaları da normalleşmeye başlayacak mı yoksa yüksek volatilite ile devam mı edecek?

Kademeli normalleşme piyasalarda da gerçekleşecek mi?

Bitcoin kaç dolar? Altın fiyatları piyasa açılış saatlerinde ne kadar oldu? Euro ne kadar? 

1 Haziran 2021 Salı'nın güncel piyasa ürünleri ve değerleri...

1 Dolar Ne Kadar?

Dolar 1 Haziran 2021 sabahında spot piyasalarda 8,48 TL seviyesinde bir açılış yaptı ve güne yüzde 0,14 yükselişle başladı. Dolar'da yükselen kanalların destekleri her seferinde çalışıyor ve yükselişine devam ediyor. Dolar / TL'nin yıl sonu formas hedefleri arasında 9.30 - 9.40 ve 9.60 var. 

1 Euro Ne Kadar?

Euro 1 Haziran sabahına 10,38 TL ile giriş yaıyor ve yüzde 0,08 değer kazanarak başlıyor. Euro'da dolar gibi yükselen kanalın desteğinden her seferinde destek buluyor ve yukarı yönlü olan formasyonların hepsini şimdilik çalıştırmaya devam ediyor. 

1 Gram Altın Ne Kadar?

Gram altın spot piyasalarda şu an 521,66 TL.
527 bölgesindeki direncini geçemeyen ve momentumunu kaybeden bir görüntü çien gram altında ons yükselmesine rağmen gram başına olan değerinin düşmesinin sebebi doların karar bölgesindeki duruşu.,

1 BTC Ne Kadar?

Haberin yapıldığı TSİ ile 10:00 saatinde 36900 ile başlayan ve aradan geçen 30 dakikada 100 dolar değer kaybeden BTC'de işler aslında pekte iyi gitmiyor.  Âdet başına 65.000 dolar seviyelerinden 30.000 dolar temasından sonra tepki alımını gerçekleştiren fakat daha ileriye bir türlü çıkış yapamayan BTC'de sıralı fibo dirençlerine göre 38500 - 42750 - 46200 seviyeleri takip edilmeli 38000 dolar altında kaldığı her an ise 26.000 dolar seviyesine geri çekilme ihtimali gayet mümkün.

BirBorsa / Cem Arslan 

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

 

Etiketler