İstanbul Valiliğinden bir son dakika açıklaması daha geldi!

Yaşanan yoğun kar yağışı ile birlikte yolların kapanma ve olumsuz hava koşulları ile birleşince İstanbul Valisi Yerlikaya hemen aksiyon alarak yeni kararlar aldıklarını açıkladı.

İstanbul Valiliğinden bir son dakika açıklaması daha geldi!

İstanbul'da kar yağışı etkili olmaya devam ettikçe hayat felç olmaya devam ediyor. İstanbul'da Avrupa yakasında giderek daha etkili olmaya başlayan kar yağışı saat 18:00'dan sonra kar fırtınasına dönebileceği belirtiliyor. Bu ihtimallerin artış göstermesi ile birlikte İstanbul Valisi yeni bir karar imza attı. Uzmanlar tarafından saat 17:00'dan sonra dışarı çıkılmaması gerektiği ısrarla dile getirilirken AVM'lerinde 19:30'dan sonra kapatılacağı bildiriliyor. 

İstanbul'da şehir içi ulaşım durma noktasına gelmiş durumda şimdiden Çanakkale'ye giden tüm gidiş ve dönüş yolları kapatılmış durumda. Beylikdüzü - Büyükçekmece arasındaki E-5 kara yolu trafiğe tamamen kapatılmış durumda. Bölgedeki ekipler tüm çalışmaları sürdürmeye ve yolu tekrar açmak için gereken çabayı sarf ediyor. Vali Yerlikaya'nın yaptığı son açıklamaya göre Trakya'dan İstanbul istikametindeki tüm giriş ve çıkışların durdurulduğunu dile getirdi. 

AVM'ler 19.30'da kapatılacak

Açıklamaları sosyal medya hesabı Twitter'dan duyuran İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaşanan yoğun hava muhalefeti nedeniyle AVM'lerin 19:30'da kapatılacağını duyurdu. Yaşanan sıkıntıların çözüme ulaşması için herkesin yoğun çaba ile çalıştığını dile getiren Yerlikaya evden mecbur kalmadıkça çıkılmaması gerektiğini yineledi.

Etiketler