İstanbul Havalimanı en yoğun havalimanı seçildi!

İstanbul Havalimanın mayıs ayı içerisinde en yoğun havalimanlarından biri seçildi. Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi’nin verilerine göre İstanbul Havalimanı toplam 5 milyon 996 bin 71 yolcuya hizmet verdi.

İstanbul Havalimanı en yoğun havalimanı seçildi!

Mayıs ayı içerisinde Avrupa'da en fazla yolcuya hizmet sağlayan havalimanı olarak kayıtlara geçen İstanbul Havalimanı, haziran ayında da toplam  5 milyon 996 bin 71 yolcuya hizmet vererek; bu unvanını korumaya devam etti.

İstanbul Havalimanı en yoğun havalimanı seçildi!

Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI EUROPE), haziran ay içerisinde ilişkin yolcu rakamlarını detaylı bir şekilde paylaştı. Veriler doğrultusunda mayıs ayı içerisinde toplam da 5 milyon 661 bin 151 yolcu hizmet sağlayan İstanbul Havalimanı, haziran ayı içerisinde de toplam 5 milyon 996 bin 71 bin yolcuyu ağırladı. Böylelikle Avrupa'nın en

yoğun havalimanlarından birisi seçildi. İstanbul Havalimanı’nı toplam 5 milyon 991 bin 128 yolcu ile Londra, Paris Charles De Gulle ile Heathrow, 5 milyon 450 bin 28 yolcu takip etti. Antalya Havalimanı ise söz konusu olan değerlendirmede toplam 3 milyon 911 bin 395 yolcu ile listenin 8’inci sırasında yerini aldı.

Etiketler