İslam Memiş’ten dolar için çarşamba uyarısı

Piyasa yorumlama uzmanı İslam Memiş’ten yeni dolar tahmini geldi. Piyasaları uzun süredir analiz eden ve başarılı fiyat tahminleriyle ön plana çıkan İslam Memiş, piyasalardaki son durumu internet ortamındaki röportajında değerlendirdi.

İslam Memiş’ten dolar için çarşamba uyarısı

Elinde dolar ve altın bulunduranlar için önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, aynı zamanda ABD piyasaları hakkında bilgilendirici bir metin yayınladı. FED kararlarını da inceleyen İslam Memiş’in önümüzdeki ay için enflasyon beklentisi de belli oldu. Rakamlarda oynanma olmaması halinde çift haneli enflasyon verilerinin ABD’de de mümkün olabileceğini belirten İslam Memiş, dolar tahmininde de bulundu.


İslam Memiş’in dolar tahmini

İslam Memiş’ten dolar için kritik bir açıklama yapıldı. 17.30 seviyelerinin mümkün olabileceğini vurgulayan İslam Memiş, üst seviyelerde ise direncin 18.10 seviyelerinde olduğunu belirtti. Amerika Birleşik Devletleri’nde %9,4’e çıkan enflasyon ülkedeki resesyon endişelerini de arttırıyor. İslam Memiş’in ABD enflasyon tahmini ise çift hanelerde olacağı yönde. Önümüzdeki 3 ay boyunca ABD’deki verilerde bir oynama yapılmaması durumunda çift hanelerde bir enflasyon verisinin mümkün olabileceği belirtildi.


Dolar için tahminde bulunan İslam Memiş, FED’in bir sonraki toplantıda 75 baz puan faiz arttıracağını belirtiyor. 2022 yılının başlarından beri faiz artış politikasına geçen FED, bu alanda doların güçlendirmesinde büyük bir rol oynuyor.

İslam Memiş
Dolar’da çarşambadan önce uyarısı

Piyasaların genel olarak Çarşamba’dan önce yükseliş yaşadığını ve haftanın geri kalanında stabil seyrettiğini vurgulayan İslam Memiş, bu aktivitenin devam edeceğini belirtti. Başta altın fiyatları olmak üzere döviz fiyatlarında da bu durumun mümkün olabileceğini vurgulayan İslam Memiş, Çarşamba gününden önce gerçekleşen fiyatlarla haftanın geri kalanında farklılık olmasının muhtemel olacağını açıkladı.


Dolarda çarşambadan önce uyarısı yapan İslam Memiş yatırımcıları da bu alanda uyardı. Çarşamba gününden itibaren altın ve döviz fiyatlarında haftanın başına göre ters bir hareket yapılabileceğini belirtti. İlerleyen dönemde fiyat hareketlerinin ABD’de ki enflasyon verilerine bağlı olarak daha sert bir şekilde gerçekleşmesinin de muhtemel olacağı belirtiliyor.

SGCEYREK Çeyrek Altın
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 4153.32
Satış 4249.45
Değişim 0%
Son Değer 4249.45
En yüksek 0
En düşük 0
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler